Premium Private Shop Pazarların Yüklenmeme Fixi ve Pazar Süresi Ayarlama

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 0
  • Gösterim Gösterim 1K

hasanmacit

Premium Üye
Premium Üye
Geliştirici
Yardımsever Üye
Emekli Üye
Editör
Ticaret Puanı
7
Geliştirici olmam şerefine daha geçen gün keşfettiğim bu fixi paylaşıyorum. Bazı insanların sır gibi sakladığı aslında çok basit bir fixtir. Pazarların yüklenmemesi aşağıdaki satırdan dolayı kaynaklanıyor.
C++:
Genişlet Daralt Kopyala
        LPSHOP pkShop = NULL;
        char queryStr[1024];
        snprintf(queryStr, sizeof(queryStr),
            "SELECT id, owner_id, window+0,pos,count,vnum,socket0,socket1,socket2,attrtype0,attrvalue0,attrtype1,attrvalue1,attrtype2,attrvalue2,attrtype3,attrvalue3,attrtype4,attrvalue4,attrtype5,attrvalue5,attrtype6,attrvalue6,applytype0,applyvalue0,applytype1,applyvalue1,applytype2,applyvalue2,applytype3,applyvalue3,applytype4,applyvalue4,applytype5,applyvalue5,applytype6,applyvalue6,applytype7,applyvalue7"
            ", price, shop_id "
            "FROM player.item WHERE shop_id=%u", dwShopVid);

Yukarıdaki kodda eğer filesinizde yoksa applytype0' dan itibaren son ' " ' işaretine kadar silin yani satır aşağıdaki gibi olacak.

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
window+0,pos,count,vnum,socket0,socket1,socket2,attrtype0,attrvalue0,attrtype1,attrvalue1,attrtype2,attrvalue2,attrtype3,attrvalue3,attrtype4,attrvalue4,attrtype5,attrvalue5,attrtype6,attrvalue6"

Bu şekilde reboot sonrası pazarlar geri yüklenir ve itemler pazarda kalır itemleri tekrardan güncelleyebilirsiniz. Pazarın süresi aşağıdaki 86400 (1 gündeki saniye sayısı)' den ayarlanıyor.

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
CShopManager::instance().CreatePremiumPrivateShop(this, 30000, szSign, 86400, pTable, bItemCount);

Süre bitince item kaybolma işi için çok uğraştım fakat net bir sonuca varamadım. Shopu kullanmayı bıraktım çünkü shoplu bir oyun düşünmüyorum kimin oynayıp oynamayacağı pek önemli değil. Sağlıklı günler dilerim.​

Uyarı: Bu konu açıldığından bu yana baya zaman geçmiş.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.
Geri