Çözüldü Pasif Skiller Hk.

Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

lmaohw

Premium Üye
Premium Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba, sunucuma pasif skiller ekledim metin boss canavar ama bir türlü şurada gösteremiyorum skillcommon.dds vs. o tarz şeyleride değiştirdim ama görünmüyor

skilldesc.txt:
Genişlet Daralt Kopyala
201    SUPPORT    Canavar Avcısı                                CANNOT_LEVEL_UP|PASSIVE        monsters                                                 
202    SUPPORT    Metin Avcısı                                CANNOT_LEVEL_UP|PASSIVE        metins                                                 
203    SUPPORT    Patron Avcısı                                CANNOT_LEVEL_UP|PASSIVE        bosses

skilltable.txt:
Genişlet Daralt Kopyala
201    Forte Contra Monstros    0    1    50    0    ATTBONUS_MONSTER    50 * k                            DISABLE_BY_POINT_UP    YMIR    NONE            YMIR    0    0    NORMAL    0    1    0    0
202    Forte Contra Metins    0    1    50    0    APPLY_ATTBONUS_STONE    50 * k                            DISABLE_BY_POINT_UP    YMIR    NONE            YMIR    0    0    NORMAL    0    1    0    0
203    Forte Contra Bosses    0    1    50    0    APPLY_ATTBONUS_BOSS    50 * k                            DISABLE_BY_POINT_UP    YMIR    NONE            YMIR    0    0    NORMAL    0    1    0    0

ui/skill/common/support/sub_skill_boss.sub:
Genişlet Daralt Kopyala
title subImage
version 1.0
image "sub_skill_boss.tga"
left 0
top 0
right 32
bottom 32

ve ymir work / ui içerisinde sub_skill_boss.tga mevcut

1751402391754.webp

Çözüm
Aynı problemi dün yaşadım;

Bendeki playersettingmodule.py vegas tarafından düzenlendiği için ilgili dosyada DefineSkillIndexDict tanımı yoktu. Client source > PythonPlayerSettingsModule.h > static const std::vector<TSkillIndex> m_vecSkillIndex vektörünün içinde sınıflara göre skillindex tanımlanıyor. Buraya ekleme yaptığımda sorunum çözüldü, belki aynı sorunu yaşayan olur diye yazıyorum.
Aynı problemi dün yaşadım;

Bendeki playersettingmodule.py vegas tarafından düzenlendiği için ilgili dosyada DefineSkillIndexDict tanımı yoktu. Client source > PythonPlayerSettingsModule.h > static const std::vector<TSkillIndex> m_vecSkillIndex vektörünün içinde sınıflara göre skillindex tanımlanıyor. Buraya ekleme yaptığımda sorunum çözüldü, belki aynı sorunu yaşayan olur diye yazıyorum.

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri