Çözüldü Packet 171 Hatası

Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

SULEYMAN BOZOK

ANKA2 RINAMT2 PROJESINE HAKIM OLAN GELISTIRICI
Premium Üye
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
0
SYSERR: May 6 20:09:49.830347 :: Process: SEQUENCE 6269c400 mismatch 0x48 != 0x10 header 171

merhaba arkadaşlar 1 haftadır şu lanet packet hatasıla ugrasıyorum sıstemı söktüm dagıttım bellı 20 sefer tekrar yazdım fakat bu packet hatası yuzunde baslat dedıgım an benı oyundan dusuruyor bır cok konuya degındım ama ıstedıgım konuyu avucuma alamadım ne yapmam gerekıyor her turlu numarayı kullandım sıstemde var olup olmadıgını hem clıent taraflı hem gamesource taraflı detaylı ınceledım boyle bır numara yok yazdıgım sıstemlerı tekrar kontrol ettım yanlıslık varmı yokmu dıye oda temız cozemedım bır turlu oyle takılı kaldım bır türlü olumlu sonuc yok bu sorunla ılgılı yardımcı olabılcek veya fıkırlerını beyan edecek ustalarım varsa cok ıyı olur tesekur ederım sımdıden saygılarımla

Çözüm
Paket numaralarında veya aktarımda bir sorun göremedim. Ama input_main.cpp de büyük bir hata var.

Ekran görüntüsü 2025-05-06 224152.webp

Efsun botunu dragon soul paketine dahil etmişsin. Dolayısıyla sen starta bastığında efsun botu uçmağa varıyor.

Aşağıdaki gibi düzenlemen gerek.
Ekran görüntüsü 2025-05-06 225159.webp
SYSERR: May 6 20:09:49.830347 :: Process: SEQUENCE 6269c400 mismatch 0x48 != 0x10 header 171

merhaba arkadaşlar 1 haftadır şu lanet packet hatasıla ugrasıyorum sıstemı söktüm dagıttım bellı 20 sefer tekrar yazdım fakat bu packet hatası yuzunde baslat dedıgım an benı oyundan dusuruyor bır cok konuya degındım ama ıstedıgım konuyu avucuma alamadım ne yapmam gerekıyor her turlu numarayı kullandım sıstemde var olup olmadıgını hem clıent taraflı hem gamesource taraflı detaylı ınceledım boyle bır numara yok yazdıgım sıstemlerı tekrar kontrol ettım yanlıslık varmı yokmu dıye oda temız cozemedım bır turlu oyle takılı kaldım bır türlü olumlu sonuc yok bu sorunla ılgılı yardımcı olabılcek veya fıkırlerını beyan edecek ustalarım varsa cok ıyı olur tesekur ederım sımdıden saygılarımla
Merhaba,
Hangi sistemi söktün anlayamadım ama aldığın hata, sequencenin paketleri sıralarken 1 paketin numaraları client ve server ile uyuşmamasını gösteriyor sanki, bunu şöyle bir kontrol edebilirsin;
Client içerisindeki ve game src içerisindeki packet.h veya protocol.h daki paketleri karşılaştır. Muhtemelen en son eklediğin sistem uyuşmuyo ya da genelde ben sistemleri sökerken 171 numaranın switchbot yani efsun botuna verildiğini görmüştüm. Kontrol edeceğin yerler, HEADER_GC_* ve HEADER_CG_* paketleri, her 2 tarafında eşit olması gerekmekte.

merhabalar hocam su 2 haftadır efsun botuyla ılgılenıyorum gereklı tum fıxlemelerı yaptım efsun botu 4 4 luk calısıyor hıc bır sorunu yok kafam o kadar karıstıkı durup dururken packet 171 hatası verıyor benmi kör oldum kodlarmı bozuk artık bende oyle kalmısım ilginiz için tesekurler

merhabalar hocam su 2 haftadır efsun botuyla ılgılenıyorum gereklı tum fıxlemelerı yaptım efsun botu 4 4 luk calısıyor hıc bır sorunu yok kafam o kadar karıstıkı durup dururken packet 171 hatası verıyor benmi kör oldum kodlarmı bozuk artık bende oyle kalmısım ilginiz için tesekurler
Doğrudur hocam, o zaman sıralamalar çakışıyo olabilir yani o 171 ile 1 tane daha header vardır bu sadece 171de değil diğer numalarla ilgili de olabilir orada sorun çıkmıştır ama 171i gösteriyodur. Dediğim gibi client ve game srclerdeki packet.h ve protocol.hları karşılaştırabilirsin. Protocole gerek olmaya bilir emin değilim şuan. Ama packet.hları karşılaştır istersen.

dedıgını karsılastırma yaptım gozume carpan konu su oldu

packet_info.cpp:
Genişlet Daralt Kopyala
    Set(HEADER_GG_CHECK_AWAKENESS,        sizeof(TPacketGGCheckAwakeness),    "CheckAwakeness",        false);
#ifdef ENABLE_SWITCHBOT
    Set(HEADER_GG_SWITCHBOT, sizeof(TPacketGGSwitchbot), "Switchbot", false);
#endif

Set(HEADER_CG_DRAGON_SOUL_REFINE, sizeof(TPacketCGDragonSoulRefine), "DragonSoulRefine", false);
#ifdef ENABLE_SWITCHBOT
    Set(HEADER_CG_SWITCHBOT, sizeof(TPacketGCSwitchbot), "Switchbot", true);
#endif
HATALI OLAN:
Genişlet Daralt Kopyala
    Set(HEADER_CG_SWITCHBOT, sizeof(TPacketGCSwitchbot), "Switchbot", true);

GCS normalmidir yoksa yanlısmısdır hocam gozume yanlıs gelen burası oldu bahsettıgınız konuyu takıp ettım burayı farkettım

Hangi işlemden sonra bu hatayı veriyor?
abi daha once boyle bır proglem yoktu sorunsuz hersey tamamlanmıstı bılgısayarı acıp kapattım bu hata meydana geldı ıtemı koyuyorum efsunlarıda gırıyorum baslat dıyorum dırek oyundan dusuruyor benı yanı suan sıfır alt yapı gelıstırıyorum bır sıstem eklemesı olsa dıyecem tmm bılgısayarı acıp kapatmamın ardında boyle bır hatanın cıkması cok sacma

Paket numaralarında veya aktarımda bir sorun göremedim. Ama input_main.cpp de büyük bir hata var.

Ekran görüntüsü 2025-05-06 224152.webp

Efsun botunu dragon soul paketine dahil etmişsin. Dolayısıyla sen starta bastığında efsun botu uçmağa varıyor.

Aşağıdaki gibi düzenlemen gerek.
Ekran görüntüsü 2025-05-06 225159.webp

Çözüm
suan bahsettıgınız sekılde duzelttım umarım duzelır abi ama olsaydı oncedende bu sekılde kabul etmezdı neden boyle bısey olmus anlamıs degılım suan buıld alıyorum donus saglıyacam

hocam oyundan atma sorunu duzetildi bu sefer baslat dedigim zaman altta farklı bir yazı cıkmaya basladı switcbot quit filan yazıyor efsun bulunamadı diyor fakat clientmaganer dosyasınada bakıyorum hersey dogru gorunuyor

Dosya Eklentileri

• Ek Açıklama 2025-05-07 000303.webp
    Ek Açıklama 2025-05-07 000303.webp
    93,6 KB · Gösterim: 34
bak onu hıc dıkat etmedım yemın ederım kontrol edeyım :) daha oncekı efsulamamda otomatık alıyordu market yokken sıfırlama yapınca demek market almamız gerekıyordu bende hıc akıl edemedım

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri