KURALS1Z MT Üye MT Üye Mesaj 151 Beğeni 95 Puan 731 Ticaret Puanı 0 9 Aralık 2024 #1 merhaba pack keylerimi nasıl ögrenebilirim srcler var elimde eter epack32 indirdim açmayı denedim cince yazılar çıktı
merhaba pack keylerimi nasıl ögrenebilirim srcler var elimde eter epack32 indirdim açmayı denedim cince yazılar çıktı
nyami ZeRo Premium Üye Geliştirici Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 734 Çözümler 50 Beğeni 1.244 Puan 1.130 Ticaret Puanı 1 10 Aralık 2024 #2 KURALS1Z demiş ki: merhaba pack keylerimi nasıl ögrenebilirim srcler var elimde eter epack32 indirdim açmayı denedim cince yazılar çıktı Hepsini görmek için tıklayın... client src/EterPack/EterPack.cpp/static DWORD s_adwEterPackKey[] = //index client src/EterPack/EterPack.cpp/static DWORD s_adwEterPackSecurityKey[] = //data keyler burada ama nasıl bir şekilde harfli hale geldiğini bilmiyorum. Upvote 0 Downvote
KURALS1Z demiş ki: merhaba pack keylerimi nasıl ögrenebilirim srcler var elimde eter epack32 indirdim açmayı denedim cince yazılar çıktı Hepsini görmek için tıklayın... client src/EterPack/EterPack.cpp/static DWORD s_adwEterPackKey[] = //index client src/EterPack/EterPack.cpp/static DWORD s_adwEterPackSecurityKey[] = //data keyler burada ama nasıl bir şekilde harfli hale geldiğini bilmiyorum.