Yardım pack açıcı değiştirme

• Konuyu açan Konuyu açan Wagners
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 13
  • Gösterim Gösterim 118
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

Wagners

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
merhabalar legendyv4 alt yapı filesini kullanmaktayım etermanager ile açılıyor konusunda öyle paylaşılmıştı bu forumda paylaşılan dosyalar hala aktif olan konu. yalnız etermanager ile ymir work çogu zaman görmüyor işlem yapıldıgında bunun çözümüde genellikle pack açıcıyı fox fs veya pml 'ye geçirerek yapılıyormuş.
Kısacası ETERMANAGER ile açılan packleri nasıl FOXFS veya PML ile açabilirim ? Teşekkürler

etermanger pack acısı bazen malesef boyle hatalar verebılıyor fakat konumlandırma yaparken muhakak dıkat etmenız gerekıyor bu konula ılgılı sorun yasıyan arkadaşlar vardı yardımcı olmustum etermanager bozukluk nedenıyle fakat foxs pack acıcı yapmak ıstıyorsanız source taraflı uyarlama yapmanız gerekıcek

etermanger pack acısı bazen malesef boyle hatalar verebılıyor fakat konumlandırma yaparken muhakak dıkat etmenız gerekıyor bu konula ılgılı sorun yasıyan arkadaşlar vardı yardımcı olmustum etermanager bozukluk nedenıyle fakat foxs pack acıcı yapmak ıstıyorsanız source taraflı uyarlama yapmanız gerekıcek
benim bir türlü aldığım hatayı şu aşamada çözmem lazım nasıl bir yol izlemem gerekir bana yardımcı olabilme şansın var mıdır kardeşim ?

yani ne gıbı hata alıyorsunuz detaylandırsanız etermanager acıp kapatmadamı sorun var veya gormuyormu

etc ymir work işlem yapıyorum o packı görmediği hatasını veriyor aynı sorunu yaşayan biride vardı bu forumda hasanmacit adlı kişi arkadaşımız herhalde çözmüştü eski konulardan gördüm çözme stili ise PML PackMakeLiter ile yapmıştı

yeni klasor acarak butun dosyalarını ıcıne atın sonra pack acıcıyı pack klasorune dahıl edın bazen ındexleme kayıtlı oldugu ıcın eskı konumlandırmayı ıstıyor olabılır bu nedenle bu temız halı sorun cıkacagını dusunmuyorum sız yıne her ıhtımale karsı kendınızı saglama alın

yeni klasor acarak butun dosyalarını ıcıne atın sonra pack acıcıyı pack klasorune dahıl edın bazen ındexleme kayıtlı oldugu ıcın eskı konumlandırmayı ıstıyor olabılır bu nedenle bu temız halı sorun cıkacagını dusunmuyorum sız yıne her ıhtımale karsı kendınızı saglama alın
eve geçince deneyip dönüş sağlayacağım maks 2 saate burdayım teşekkürler

merhabalar legendyv4 alt yapı filesini kullanmaktayım etermanager ile açılıyor konusunda öyle paylaşılmıştı bu forumda paylaşılan dosyalar hala aktif olan konu. yalnız etermanager ile ymir work çogu zaman görmüyor işlem yapıldıgında bunun çözümüde genellikle pack açıcıyı fox fs veya pml 'ye geçirerek yapılıyormuş.
Kısacası ETERMANAGER ile açılan packleri nasıl FOXFS veya PML ile açabilirim ? Teşekkürler
Eix pek İndex keylerini değiştir devam et kafan ağrımaz ne etermanger nede foxfs iyi birşey değil

denedim sorun devam ediyor client başlatınca bu syseri alıyorum hata gibi
0518 00:02:00394 :: Failed to load image (filename: d:/ymir work/ui/pattern/Board_Corner_RightBottom.tga)
0518 00:02:04417 :: ============================================================================================================
0518 00:02:04417 :: Abort!!!!

Tmm dosya eksik pattern tarafında etc kısıma bakın su konuma gidin work/ui/pattern/Board_Corner_RightBottom.tga varmı yokmu ona bir bakarmısınız

Geri