- Ticaret Puanı
- 0
Elinde bu nesne market olan varsa paylaşabilir mi rica etsem varsa sizde kesin vardir @Baldwin @SULEYMAN BOZOK
Çok güzel teşekkür ederim eğer varsa görsel atabilir misin ayrıca pet sistemini tanrıça sistemine uyarlanmış buda güzel onuda arıyordum.Db'de yarattığı random id yüzünden yüksek online'da sorun çıkartıyor. Bizim eski dosyamız olanLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.dosyasındaki nesne marketi kullanman daha iyi olacaktır.
Pet ile tanrıça sistemi aslında ayrı sistemler, uyarlama değil. Kontrol edersen demek istediğimi anlayabilirsin. Hem yıldızlı pet sistemi hem de ayrıca tanrıça sistemi mevcut, yükseltmeli. Uyarlama olarak sadece entity için bazı kısımlar aynı. Yoksa py kısmına kadar farklı bir sistem.Çok güzel teşekkür ederim eğer varsa görsel atabilir misin ayrıca pet sistemini tanrıça sistemine uyarlanmış buda güzel onuda arıyordum.
Misalide bunu kullanıyor aslında bunu çözmüşlerdir muhtemelen bizde çözemez miyiz sizce?Db'de yarattığı random id yüzünden yüksek online'da sorun çıkartıyor. Bizim eski dosyamız olanLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.dosyasındaki nesne marketi kullanman daha iyi olacaktır.
Valiant ismiyla paylaşılan Elysium projemizin eski halinde mevcut düzelttiğimiz hali, oradan alabilirsin.Misalide bunu kullanıyor aslında bunu çözmüşlerdir muhtemelen bizde çözemez miyiz sizce?
o sırada 6k+ onlinede sıfır sorunla oynatmışızdır.. warez eklenirse çıkartır.Db'de yarattığı random id yüzünden yüksek online'da sorun çıkartıyor. Bizim eski dosyamız olanLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.dosyasındaki nesne marketi kullanman daha iyi olacaktır.
Warez olup olmaması ne alaka, leak olunca aynı kod değişime mi uğruyor? Burhan yazdığı kodun ne olduğunu biliyor müşterisi core verdiği için mağdur ettiğini ve çözemediğini söylüyordu, ayrıca kod ortada db'de random id yaratıp önceden belirlediği id üzerinden yaratıyor itemleri, yıllar önce görüp düzelttiğimiz bir hataydı, zamandan tasarruf ve arayüzü güzel diye kullanmıştık. Db taraflı before generate sistem ne kadar mantıklıysa 6k da oynattık demen o kadar mantıklı.o sırada 6k+ onlinede sıfır sorunla oynatmışızdır.. warez eklenirse çıkartır.
Dosya senin değil kodları nereden biliyorsuno sırada 6k+ onlinede sıfır sorunla oynatmışızdır.. warez eklenirse çıkartır.
Filipin İtemShopu hakkında bir bilgin varmı? Ücretiyle almayı düşünüyorum da yakın zamandaDb'de yarattığı random id yüzünden yüksek online'da sorun çıkartıyor. Bizim eski dosyamız olanLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.dosyasındaki nesne marketi kullanman daha iyi olacaktır.
BuFilipin İtemShopu hakkında bir bilgin varmı? Ücretiyle almayı düşünüyorum da yakın zamanda
xdddddddddddddddd mehmetcan benim arkadaşım sadece. onunla iş yapmıyorum. Onun oyunundan filesinden hariç elimde belki yüz tane oyun var. Kuyruk acısı arama işine bak balımDosya senin değil kodları nereden biliyorsunKendi dosyaların olmadığı şeylerin bilgisini verme.
Bilmeyen insanlar sorun yaşayacak hakkına gireceksin.
xdddddddddddddddd mehmetcan benim arkadaşım sadece. onunla iş yapmıyorum. Onun oyunundan filesinden hariç elimde belki yüz tane oyun var. Kuyruk acısı arama işine bak balım
çözüldü olarak işaretleyeyim o zaman millet birbirini kırmasın.Forumla ilgili bir kac daha paylasımım olacak bayram agzı oldugu icin islerim yogun nesle market sistemi bende 5 tane mevcut fakat tasarım olarak bumu degilmi emin degilim musait oldugum zaman paylasımlara dahil ederim @TipsizFakir