Bulundu Oyun içi nesne market.

• Konuyu açan Konuyu açan TipsizFakir
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 16
  • Gösterim Gösterim 381
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulduğu için "Bulundu" öneki eklenmiştir. Eğer aynı materyalleri arıyorsanız yorumlara bakabilirsiniz. İstediğiniz materyallere bu konuda bulamadıysanız yeni konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

TipsizFakir

GANIRTIRIM
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Elinde bu nesne market olan varsa paylaşabilir mi rica etsem varsa sizde kesin vardir @Baldwin @SULEYMAN BOZOK
1715946852980_819.webp

Db'de yarattığı random id yüzünden yüksek online'da sorun çıkartıyor. Bizim eski dosyamız olan
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
dosyasındaki nesne marketi kullanman daha iyi olacaktır.
Çok güzel teşekkür ederim eğer varsa görsel atabilir misin ayrıca pet sistemini tanrıça sistemine uyarlanmış buda güzel onuda arıyordum.

Çok güzel teşekkür ederim eğer varsa görsel atabilir misin ayrıca pet sistemini tanrıça sistemine uyarlanmış buda güzel onuda arıyordum.
Pet ile tanrıça sistemi aslında ayrı sistemler, uyarlama değil. Kontrol edersen demek istediğimi anlayabilirsin. Hem yıldızlı pet sistemi hem de ayrıca tanrıça sistemi mevcut, yükseltmeli. Uyarlama olarak sadece entity için bazı kısımlar aynı. Yoksa py kısmına kadar farklı bir sistem.

Son düzenleme:
o sırada 6k+ onlinede sıfır sorunla oynatmışızdır.. warez eklenirse çıkartır.
Warez olup olmaması ne alaka, leak olunca aynı kod değişime mi uğruyor? Burhan yazdığı kodun ne olduğunu biliyor müşterisi core verdiği için mağdur ettiğini ve çözemediğini söylüyordu, ayrıca kod ortada db'de random id yaratıp önceden belirlediği id üzerinden yaratıyor itemleri, yıllar önce görüp düzelttiğimiz bir hataydı, zamandan tasarruf ve arayüzü güzel diye kullanmıştık. Db taraflı before generate sistem ne kadar mantıklıysa 6k da oynattık demen o kadar mantıklı.

Son düzenleme:
Filipin İtemShopu hakkında bir bilgin varmı? Ücretiyle almayı düşünüyorum da yakın zamanda
Bu
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
dakika 5:32 de görünüyor dediğin ItemShop. Daha önce bazı serverler kullanmıştı bir sorun yaşayan görmedim.
Dilersen bu konudaki dosyadan veya bu konudan direk alıp bakabilirsin. Ek olarak işinde iyidir Flip, öneririm. Kendisinden alırsan sorun yaşadığında destek verecektir.

Son düzenleme:
Dosya senin değil kodları nereden biliyorsun :D Kendi dosyaların olmadığı şeylerin bilgisini verme.
Bilmeyen insanlar sorun yaşayacak hakkına gireceksin.
xdddddddddddddddd mehmetcan benim arkadaşım sadece. onunla iş yapmıyorum. Onun oyunundan filesinden hariç elimde belki yüz tane oyun var. Kuyruk acısı arama işine bak balım

Forumla ilgili bir kac daha paylasımım olacak bayram agzı oldugu icin islerim yogun nesle market sistemi bende 5 tane mevcut fakat tasarım olarak bumu degilmi emin degilim musait oldugum zaman paylasımlara dahil ederim @TipsizFakir

Son düzenleme:
Çözüm
Forumla ilgili bir kac daha paylasımım olacak bayram agzı oldugu icin islerim yogun nesle market sistemi bende 5 tane mevcut fakat tasarım olarak bumu degilmi emin degilim musait oldugum zaman paylasımlara dahil ederim @TipsizFakir
çözüldü olarak işaretleyeyim o zaman millet birbirini kırmasın.

Valiant dosyasındakini sökmen en doğrusu olur.Warezdekinde çalışmayan fonksiyonlar var ava2'de ki halinde de indirim mi satın alma sayısı mı ne çalışmıyor bir şeyi sınırlıyordu o kısımında hata var.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri