Çözüldü Otopatcher arka planı değiştiremiyorum

• Konuyu açan Konuyu açan matraxf
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 40
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

matraxf

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Ekran görüntüsü 2025-03-19 035237.webp

Arkadaşlar örneğin background.jpg da düzenleme yapıp tekrar ftp patch/img klasörüne attığım zaman otopatcheri çalıştırdığımda benim yaptığım düzenleme gözükmüyor bilgisi olan var mı?

22439 eklentisini görüntüle

Arkadaşlar örneğin background.jpg da düzenleme yapıp tekrar ftp patch/img klasörüne attığım zaman otopatcheri çalıştırdığımda benim yaptığım düzenleme gözükmüyor bilgisi olan var mı?
local dosya üzerinden düzenleme yap sonrasında filezilla üzerinden pack konumuna at----- işe yaramazsa image isimlerini değiştir.

Sunucu tarafında static öğeler için nginx önbelleği varsa eskisi gözükür. Önbellekleri temizleyin ya da resimin adını değiştirin ya da resimi illa aynı adla çağıracaksanız uri sonuna parametre ekleyin

22439 eklentisini görüntüle

Dün aynı sorunu yaşadım,
Bilgisayarınızda "temp, %temp%, prefetch, recent ve Thumbnail" önbelliğini temizlerseniz düzelecektir.

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri