Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Arkadaşlar örneğin background.jpg da düzenleme yapıp tekrar ftp patch/img klasörüne attığım zaman otopatcheri çalıştırdığımda benim yaptığım düzenleme gözükmüyor bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar örneğin background.jpg da düzenleme yapıp tekrar ftp patch/img klasörüne attığım zaman otopatcheri çalıştırdığımda benim yaptığım düzenleme gözükmüyor bilgisi olan var mı?
Sunucu tarafında static öğeler için nginx önbelleği varsa eskisi gözükür. Önbellekleri temizleyin ya da resimin adını değiştirin ya da resimi illa aynı adla çağıracaksanız uri sonuna parametre ekleyin