Çözüldü Orman Bekçisi Görevi Jotun

• Konuyu açan Konuyu açan testetes
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 56
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

testetes

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba bir files geliştiriyorum. bu files içinde "büyülü orman" var.
büyülü ormana ışınlanıyorum gm olarak.
Orman Bekçisi Görevi yapıp jotun zindanına giriş yapacagım fakat Orman Bekçisi Görevi gelmiyor Orman Bekçisi Görevi npc var fakat tıkladıgımda birsey olmuyor.
acaba ben birseyleri yanlış mı yapıyorum. bir bu jotun zindanı olayı nedir ?
jotun a zindal bilgi sisteminden direk ışınlanamıyor muyum. daha önce jotun ile ugraşmadım hiçte konu hakkında beni aydınlatır mısınız tşk ederim.

Çözüm
Belkide Quest Özel Oldugu İçin Silmis Olabilirler Bundan Ötürü Yeni Bir Quest Yapmayı Denedinizmi Bazı Questler Özel Oldugu İçin Fileste Barındırmıyorlar Cünkû Özel Oldugu İçin Mesela Bende Aynı Sekilde Uyguladıgım İcin Bu Mantıgı Dile Getirdim Yeni Bir Quest Yazın Ve Deneyin Aradaki Sorunu Analiz Edebilirsiniz
Belkide Quest Özel Oldugu İçin Silmis Olabilirler Bundan Ötürü Yeni Bir Quest Yapmayı Denedinizmi Bazı Questler Özel Oldugu İçin Fileste Barındırmıyorlar Cünkû Özel Oldugu İçin Mesela Bende Aynı Sekilde Uyguladıgım İcin Bu Mantıgı Dile Getirdim Yeni Bir Quest Yazın Ve Deneyin Aradaki Sorunu Analiz Edebilirsiniz

Çözüm
Jotun görevi ne ki hocam

Questi var mı yoksa kontrol etmedim. bakıyım fakat olması lazım. dediğin gibi olmayadabilir şimdi kontrol etmedim. jotun un tam olarak mantıgını bilmiyorum sadece zindan oldugunu biliyorum ilk olarak bir mantıgını çözeyim olmadı Quest filan ugraşıcaz artık. sende varsa atar mısın ben geliştirimeyi deneyim bir inceleyim.

az önce kontrol ettim Questi filan göremedim. büyük ihtimalle yok. bulamadım.

Son düzenleme:
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri