Official Settings Renewal

• Konuyu açan Konuyu açan Muzan
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 336

Muzan

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
1,5 Aylık çalışma sonucu. Fonksiyon sınıfı sıfırdan yazıldı, sıfır src üzerine başladığım için 20+ farklı sistemin modifiye edilmesi ve entegrasyonu ile mümkün oldu. AFK sistemi baştan aşağı remastered falan. Bazı sistemlerde neredeyse asıl kod kalmadı. :) Bir tek animasyon ayarının ne işe yaradığını çözemediğimden o çalışmıyor. Kalanlar tamam. Her sistem satır satır incelendi, bu sayede her aşamasında test edildi.
Ayrıca off karakter ekranınıda remasterladım, arapça dahil her sorunu fix. Buda öyle. Şu anki aklım olsa kalkışmazdım, çok zaman aldı. Sırada çok güzel şeyler var :)

turkish_game_settings_with extra.webp

Çok iyi.
Animasyon ayarı bildiğim kadarıyla şu şekilde çalışıyor. Normal iken tüm animasyon efektleri aktif, performansa aldığında efektleri kapatıyor.

@okan4141 seversin izmitlim

Çok iyi.
Animasyon ayarı bildiğim kadarıyla şu şekilde çalışıyor. Normal iken tüm animasyon efektleri aktif, performansa aldığında efektleri kapatıyor.
Bazen kafayı öyle gömüyorum ki olan şeyleri araştırmıyorum.
Official Animation Optimization[REVERSED] ve sorun çözüldü. :)

Mali beyi tanımıyorum ama büyük fanı oldum. Adam dahi. Her sistemi şaheser.(Tamam abartmıyorum :D ) Sistemlerine çoğu zaman müdahele bile gerekmiyor.
Kullandığım ve kullanacağım sistemlerde emeği geçen / paylaşan herkese sonsuz teşekkürler. Bu insanlar bu saygıyı hak ediyor. Sıfırdan sistem yazmak zor, off tan pseudo çevirmekse tam bir işkence, şapka çıkarıyorum.

Geri