okan4141 D E L I Geliştirici MT Üye Mesaj 744 Çözümler 26 Beğeni 1.726 Puan 1.029 Ticaret Puanı 0 2 Nisan 2025 #1 Herkese Merhaba Video biraz uzun kusura bakmayın normal oyuncu gibi zannediyorum bazzen kendimi Sebeb -> Drop oranıda zaten az olmuş kanser etti beni Yapılacak: Slotlara itemler eklecenk. Video:
Herkese Merhaba Video biraz uzun kusura bakmayın normal oyuncu gibi zannediyorum bazzen kendimi Sebeb -> Drop oranıda zaten az olmuş kanser etti beni Yapılacak: Slotlara itemler eklecenk. Video:
okan4141 D E L I Geliştirici MT Üye Mesaj 744 Çözümler 26 Beğeni 1.726 Puan 1.029 Ticaret Puanı 0 2 Nisan 2025 #2 Test amaçlı 100 puan yapıldı.
okan4141 D E L I Geliştirici MT Üye Mesaj 744 Çözümler 26 Beğeni 1.726 Puan 1.029 Ticaret Puanı 0 2 Nisan 2025 #3 ENABLE_MINI_GAME_OKEY_RENEWAL makrosu dahil edildi. Slotlara item ikonları yerleştirildi. Waitinpage sınıfı geliştirildi.
ENABLE_MINI_GAME_OKEY_RENEWAL makrosu dahil edildi. Slotlara item ikonları yerleştirildi. Waitinpage sınıfı geliştirildi.
N NeqNer Üye Üye Mesaj 24 Beğeni 18 Puan 315 Ticaret Puanı 0 4 Nisan 2025 #4 okan4141 demiş ki: Herkese Merhaba Video biraz uzun kusura bakmayın normal oyuncu gibi zannediyorum bazzen kendimi Sebeb -> Drop oranıda zaten az olmuş kanser etti beni Yapılacak: Slotlara itemler eklecenk. 22698 eklentisini görüntüle Video: Hepsini görmek için tıklayın... Eline saglık çok iyi olmuş yan panel iconlarını paylaşma şansın var mı yada nerden aldın bende alayım çok hoşuma gitti
okan4141 demiş ki: Herkese Merhaba Video biraz uzun kusura bakmayın normal oyuncu gibi zannediyorum bazzen kendimi Sebeb -> Drop oranıda zaten az olmuş kanser etti beni Yapılacak: Slotlara itemler eklecenk. 22698 eklentisini görüntüle Video: Hepsini görmek için tıklayın... Eline saglık çok iyi olmuş yan panel iconlarını paylaşma şansın var mı yada nerden aldın bende alayım çok hoşuma gitti
okan4141 D E L I Geliştirici MT Üye Mesaj 744 Çözümler 26 Beğeni 1.726 Puan 1.029 Ticaret Puanı 0 4 Nisan 2025 #5 NeqNer demiş ki: Eline saglık çok iyi olmuş yan panel iconlarını paylaşma şansın var mı yada nerden aldın bende alayım çok hoşuma gitti Hepsini görmek için tıklayın... paslarım kanka özelden
NeqNer demiş ki: Eline saglık çok iyi olmuş yan panel iconlarını paylaşma şansın var mı yada nerden aldın bende alayım çok hoşuma gitti Hepsini görmek için tıklayın... paslarım kanka özelden
Ehveniser 🅹 🅾 🅺 🅴 🆁 MT Üye Mesaj 306 Çözümler 23 Beğeni 383 Puan 849 Ticaret Puanı 0 4 Nisan 2025 #6 okan4141 demiş ki: paslarım kanka özelden Hepsini görmek için tıklayın... Varsa bi' dalda ben alayım