Yardım OBJDIR Error 1 Hatası

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

CrownOfStone

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Whistle'ın Udemy Online Eğitim Serisinin 90. Bölümünün, dakika 22:00 sularında idim, yapılan bütün her şeyi 1e1 taklit ederek gidiyordum. Ancak Whistle başarılı bir şekilde derleme işlemini yapıp "game_r40020" dosyasını oluşturabildi, ben ise ekte paylaştığım hatayı aldım.

Hatanın manasını tam yorumlayamadım ama Whistle'ın gereksiz olduğunu söyleyerek sildirdiği birçok debug-report-objdir vesayre gibi dosya vardı acaba onlardan silinmemesi gereken bir tanesini mi sildim onunla mı ilgili bu hatanın kaynağı, ne yapmam gerekiyor?

"C:\Metin2 Private Server\novaline\Srcs\Server\game\src" hedef yolunda şu an hangi dosyalara sahip olduğumu listeleyen bir .txt dosyasını ekte paylaştım.

Dosya Eklentileri

• 1763647758135.webp
    1763647758135.webp
    24,9 KB · Gösterim: 14
  • game-src.txt
    game-src.txt
    7,1 KB · Gösterim: 2
Udemy serisi dakika 15:25 de derleme esnasında Udemy serisinde alınan mesaj ile benim aldığım hata mesajı aynı değil, bölümü tekrar izledim teyit ettiğim kadarıyla Whistle ne yaptı ise aynısını yaptım makefile dosyalarında.

Derleme videoda game-src içerisinde "gmake -j6" komutu ile yapıldı

Whistle birçok dosyayı başarı ile compile ederken "char_battle.cpp" "char_change_empire.cpp" vb.

Ben aynı "gmake -j6" komutu ile derleme yapmaya çalıştığımda çıkan ifadeler ekte paylaşılmıştır "sonuç.txt"

Makefile dosyalarım hem rar hem txt. formatında ekte paylaşılmıştır.

@Bu çıktı farklılığını görmezden gelip videodaki diğer adımlara devam etmeli miyim, yoksa ben bir yerde bir şeyi yanlış mı yapmışım, devam etmeden önce onu mu düzeltmeliyim?

Dosya Eklentileri

Geri