Yardım networkModule.SetSelectCharacterPhase - <type 'exceptions.AttributeError'>:'module' object has no attribute 'ENABLE_REFINE_ELEMENT'

• Konuyu açan Konuyu açan murphy
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 84
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

murphy

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba Arkadaşlar profil görüntüleme ekledim [C++/Python] Profil Görüntüleme Sistemi
client game src sorunsuz derledim fakat loginde hesaba girince client kapanıyor syserr bunu veriyor yardımcı olabilir misiniz. aşagıdaki verdigim dosyaları güncelledim.

0913 16:58:09000 ::
networkModule.py(line:205) SetSelectCharacterPhase
system.py(line:177) __hybrid_import
system.py(line:142) _process_result
introSelect.py(line:28) <module>
interfaceModule.py(line:38) <module>
uiEquipmentDialog.py(line:126) <module>
uiEquipmentDialog.py(line:213) EquipmentDialog

networkModule.SetSelectCharacterPhase - <type 'exceptions.AttributeError'>:'module' object has no attribute 'ENABLE_REFINE_ELEMENT'

0913 16:58:09000 :: ============================================================================================================
0913 16:58:09000 :: Abort!!!!

Dosya Eklentileri

Merhaba Arkadaşlar profil görüntüleme ekledim [C++/Python] Profil Görüntüleme Sistemi
client game src sorunsuz derledim fakat loginde hesaba girince client kapanıyor syserr bunu veriyor yardımcı olabilir misiniz. aşagıdaki verdigim dosyaları güncelledim.

0913 16:58:09000 ::
networkModule.py(line:205) SetSelectCharacterPhase
introSelect.py(line:28) <module>
interfaceModule.py(line:38) <module>
uiEquipmentDialog.py(line:126) <module>
uiEquipmentDialog.py(line:213) EquipmentDialog

networkModule.SetSelectCharacterPhase - <type 'exceptions.AttributeError'>:'module' object has no attribute 'ENABLE_REFINE_ELEMENT'

0913 16:58:09000 :: ============================================================================================================
0913 16:58:09000 :: Abort!!!!
ENABLE_REFINE_ELEMENT sistemin ekli değilse ilgili satırlarını bul ve kapat veya sil

pythonapplicationmodule.cpp:
Genişlet Daralt Kopyala
#ifdef ENABLE_REFINE_ELEMENT
    PyModule_AddIntConstant(poModule, "ENABLE_REFINE_ELEMENT", true);
#else
    PyModule_AddIntConstant(poModule, "ENABLE_REFINE_ELEMENT", false);
#endif

pythonapplicationmodule.cpp:
Genişlet Daralt Kopyala
#ifdef ENABLE_REFINE_ELEMENT
    PyModule_AddIntConstant(poModule, "ENABLE_REFINE_ELEMENT", true);
#else
    PyModule_AddIntConstant(poModule, "ENABLE_REFINE_ELEMENT", false);
#endif
hocam cok teşekkür ederim bende yeni buldum
1757776528364.webp

Birazdan kadim efsunun sistemi ve client taraflı ya da server taraflı F5 efsun botu ekleyecegim sorun çıkarmayacak tavsiye ettiginiz sistem var mı ?
Onları da bugün ekleyeyim.

Kostüm kısmı full boş gösteriyor. Bu arada bende böyle bir sorun var imlecle itemlerin üzerine gelince normal itemlerin bilgilerini gösteriyor ama giyilebilir itemleri göstermiyor ilk başta imleci diğer itemlerin üzerine getirip sonra diğer itemlere getiriyorum. öyle gözüküyorlar silahcı ve zırhcı full item blgileri görünmüyor sadece resim satıcıdaki itemler normal sadece giyilebilir itemlerde bir tuhaflık var.

Son düzenleme:
Geri