karasovalye Üye Üye Mesaj 94 Çözümler 2 Beğeni 27 Puan 494 Ticaret Puanı 0 Bugün: 11:24 #1 site kayıt olurken account bilgiler gelmiyo oyuna giremiyorum
J jinhusama Çaylak Üye Üye Mesaj 14 Beğeni 0 Puan 8 Ticaret Puanı 0 Bugün: 11:26 #2 Navicata girip account tablosundan manuel oluştururken bir hata veriyor mu kontrol edin Upvote 0 Downvote
karasovalye Üye Üye Mesaj 94 Çözümler 2 Beğeni 27 Puan 494 Ticaret Puanı 0 Bugün: 11:38 #3 jinhusama demiş ki: Navicata girip account tablosundan manuel oluştururken bir hata veriyor mu kontrol edin Hepsini görmek için tıklayın... hata veriyor account hesap acmaya denedim kabul etmiyor Upvote 0 Downvote
jinhusama demiş ki: Navicata girip account tablosundan manuel oluştururken bir hata veriyor mu kontrol edin Hepsini görmek için tıklayın... hata veriyor account hesap acmaya denedim kabul etmiyor
J jinhusama Çaylak Üye Üye Mesaj 14 Beğeni 0 Puan 8 Ticaret Puanı 0 Bugün: 11:49 #4 karasovalye demiş ki: hata veriyor account hesap acmaya denedim kabul etmiyor Hepsini görmek için tıklayın... verilen hatayı buraya bırakın Upvote 0 Downvote
karasovalye demiş ki: hata veriyor account hesap acmaya denedim kabul etmiyor Hepsini görmek için tıklayın... verilen hatayı buraya bırakın
karasovalye Üye Üye Mesaj 94 Çözümler 2 Beğeni 27 Puan 494 Ticaret Puanı 0 Bugün: 11:51 #5 availDt mileage bunun gibi hatalar Upvote 0 Downvote
J jinhusama Çaylak Üye Üye Mesaj 14 Beğeni 0 Puan 8 Ticaret Puanı 0 Bugün: 11:53 #6 karasovalye demiş ki: availDt mileage bunun gibi hatalar Hepsini görmek için tıklayın... Net hatayı görsel atınız böyle taksit taksitle çözüm üretmeyiz hocam. Upvote 0 Downvote
karasovalye demiş ki: availDt mileage bunun gibi hatalar Hepsini görmek için tıklayın... Net hatayı görsel atınız böyle taksit taksitle çözüm üretmeyiz hocam.
karasovalye Üye Üye Mesaj 94 Çözümler 2 Beğeni 27 Puan 494 Ticaret Puanı 0 Bugün: 12:02 #7 şuanda bi hata gelmedi diğer kullanıcılar giriyo bi files aldım onlara giriyo ama yeni oluşturduğum girmiyo ekran böyle kalıyor Dosya Eklentileri Adsız.webp 48 KB · Gösterim: 4 Adsız1.webp 27,2 KB · Gösterim: 4 Upvote 0 Downvote
şuanda bi hata gelmedi diğer kullanıcılar giriyo bi files aldım onlara giriyo ama yeni oluşturduğum girmiyo ekran böyle kalıyor