Çözüldü n2play veya adalet files

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 1
  • Gösterim Gösterim 80
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

hasanmacit

Premium Üye
Premium Üye
Geliştirici
Yardımsever Üye
Emekli Üye
Editör
Ticaret Puanı
7
cmakenin dallamalığı yüzünden şuan bu dosyaları kuramıyorum. çünkü boostu indirdiği site ücretli abonelik gibi bir yermiş ve 2 haftalık deneme sürem dolmuş(1-2 yıl önce doldu sanırım). bilgisayarında kurulu olan, kurmak isteyen birisi varsa bana ulaşsın hem onun bilgisayarına kurayım hem de kendime .hunter dosyasını kopyalayayım. bende kurulu diyen varsa dosyayı bana uploadlarsa sevinirim. kurmak isteyen kardeşcanlar varsa onlara da kurulumu seve seve yaparım(mümkünse interneti hızlı olan kardeşcanlar :D)​

Çözüm
hunter.cmake üzerinden boostun indirildiği adresi değiştirdim bu sayede boostu doğru şekilde indirip buidini alabildi. eğer boost aşamasında hata alan arkadaşlar varsa bunu deneyebilirler.​
hunter.cmake üzerinden boostun indirildiği adresi değiştirdim bu sayede boostu doğru şekilde indirip buidini alabildi. eğer boost aşamasında hata alan arkadaşlar varsa bunu deneyebilirler.​

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri