Yardım MysQL Versiyon değişince son yaşadığım Uyarı

• Konuyu açan Konuyu açan sharap
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 0
  • Gösterim Gösterim 56
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

sharap

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merha arkadaşlar Mysql80 --> MariaDB105 Geçiş yaptım gerekli dosyalarda düzenlemelerimi Gerçekleştirdim Son Olarak game source derlenirken derleme sonunda şöyle bir uyarı veriyor nasıl araştırdım ama pek bir şey bulamadım anlayan arkadaşlar var mı?

Derleme Sonu::
Genişlet Daralt Kopyala
Derleniyor: minilzo.c
------------------------------------------------------------------------
Source Derlendi: ../game_r40022
------------------------------------------------------------------------
/usr/local/bin/ld: warning: Div.o: missing .note.GNU-stack section implies executable stack
/usr/local/bin/ld: NOTE: This behaviour is deprecated and will be removed in a future version of the linker
gmake[1]: Leaving directory '/home/game_source/Srcs/Server/game/src'
gmake -C db/src dep
gmake[1]: Entering directory '/home/game_source/Srcs/Server/db/src'
makedepend -fDepend -I../../../Extern/include/boost -I../../../Extern/include -I/usr/local/include -I/usr/local/include/mysql -I/usr/include/c++/3.3 -I/usr/include/c++/4.2 -p.obj/ Config.cpp NetBase.cpp Peer.cpp PeerBase.cpp Main.cpp Lock.cpp DBManager.cpp Cache.cpp LoginData.cpp ClientManager.cpp ClientManagerPlayer.cpp ClientManagerLogin.cpp ClientManagerBoot.cpp ClientManagerParty.cpp ClientManagerGuild.cpp GuildManager.cpp HB.cpp PrivManager.cpp MoneyLog.cpp ItemAwardManager.cpp ClientManagerEventFlag.cpp Marriage.cpp Monarch.cpp BlockCountry.cpp ItemIDRangeManager.cpp ClientManagerHorseName.cpp version.cpp AuctionManager.cpp ProtoReader.cpp CsvReader.cpp  2> /dev/null
gmake[1]: Leaving directory '/home/game_source/Srcs/Server/db/src'
gmake -C db/src clean
gmake[1]: Leaving directory '/home/game_source/Srcs/Server/db/src'
gmake -C db/src

Geri