Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüMysql Kurarken make fatal error hatası alıyorum acil yardım
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
localdeki makineye kurabilmenin sebebi full pack dvd olması, full pack dvd'de güncel olmayan portlar var o yüzden öyle oluyor
portsnap fetch extract update güncellemek için yapılıyor eski makinelere kurmak kolay biraz
localdeki makineye kurabilmenin sebebi full pack dvd olması, full pack dvd'de güncel olmayan portlar var o yüzden öyle oluyor
portsnap fetch extract update güncellemek için yapılıyor eski makinelere kurmak kolay biraz
Vdi ile kurmuyorum ben. Eğitim videolarına bak orada da iso ile kurulum yapıyorum.
Bi ara bi tane daha sanal makina açacam 9.3 bi deneyim kurulacak mı bakalım...
Vdi ile kurmuyorum ben. Eğitim videolarına bak orada da iso ile kurulum yapıyorum.
Bi ara bi tane daha sanal makina açacam 9.3 bi deneyim kurulacak mı bakalım...
Tabikide öyle. Ben bile serverimde 10.3 kurdum.. Benim eğitim videsunu çekele baya olmuştu. O zamanlar 9.2 geneldi. Aslında sadece o bölümü güncellemek gerek. Yada bir uyarı ile senin kurulum videona yönlendirme yapalım..
Tabikide öyle. Ben bile serverimde 10.3 kurdum.. Benim eğitim videsunu çekele baya olmuştu. O zamanlar 9.2 geneldi. Aslında sadece o bölümü güncellemek gerek. Yada bir uyarı ile senin kurulum videona yönlendirme yapalım..