Çözüldü Multilanguage sistemi ekledim fakat anlamadığım birşey var

• Konuyu açan Konuyu açan matraxf
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 100
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

matraxf

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
WhatsApp Görsel 2025-03-28 saat 02.21.33_6ed2fb27.webp

Arkadaşlar lite mali multilanguage sistemini bi filesten söküp ekledim fakat anlamadığım şey questlerin çevirisini nerden yapacağım bilgisi olan var mı ?

Çözüm
22614 eklentisini görüntüle

Arkadaşlar lite mali multilanguage sistemini bi filesten söküp ekledim fakat anlamadığım şey questlerin çevirisini nerden yapacağım bilgisi olan var mı ?
locale_strıng sistemini ekliyorsun sonra packta locale_quest.txt içerisinde lc numarasını yazıp yanına görevde ne yazması gerekiyorsa onu yazıyorsun dile görede o packtan çektiği dosyanın dilinde düzenliceksin
22614 eklentisini görüntüle

locale_strıng sistemini ekliyorsun sonra packta locale_quest.txt içerisinde lc numarasını yazıp yanına görevde ne yazması gerekiyorsa onu yazıyorsun dile görede o packtan çektiği dosyanın dilinde düzenliceksin

Çözüm
Link Kırık Ne Yazıkki

bunu söktüğün filesin quest dosyalarını ve translate.lua dosyasını al. sonra diğer çevirileri de onlara göre yaparsın.

teşekkürler

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri