Mobil metin2 geleceği hakkında

yakamozgelistirici

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
selam dostlar,
Mobil Metin2 piyasası yükselişte ama Mobile2 ve Royale2 tarafında ciddi sorunlar var; gerek grafik kalitesi gerek oynanış akıcılığı ve kullanım deneyimi beklentinin altında. Ayrıca kullandıkları oyun motoru da Metin2’nin orijinal PC motoru değil, farklı bir altyapı üzerinden geliştirilmiş görünüyor. Bu yüzden Metin2 motorunu mobile doğru şekilde entegre edip sağlam altyapı, akıcı PvP ve kaliteli grafikle çıkaracak ekip piyasayı domine eder, milyonları kazanır net; şu an herkes böyle bir projeyi bekliyor. Bakalım kim bu işi başaracak.

Royale2 haritaları ve efektleri tatlı aktarmış fakat ui konusunda eksikleri var. Oynanışta da 1-105, 1-120 içerik güncellemeleri gelecekmiş fakat asıl olay tr nin aynısını mobile çıkartan ekip piyasayı yok eder. Yoharalı alastorlu vs. dediğim konseptte onlarca para harcanacak yer var. 1-99 açıp kırınto yiyorlar.

Bu projeler (royale ve mobile2) nasıl hayata geçirilebilmiş aklım almıyor. Byte çatısı altında yayımlanmış Royale2 ve İstanbul gg convention etkinliğinde standını bile kurmuşlardı bunun ve diğer oyunlarının. Bak soracaktım unuttum yanı başımdaydı standları 🤦🏻

Mobile2 Unreal Engine ile, Royale2 ise Unity ile geliştirilmiş. En azından ben öyle biliyorum. Oyun içi düzenleme dizayn olarak ise tamamen tercih meselesi. İsterseniz orjinal yapıya sadık kalıp birebir aynısını yapabilirsiniz. Neyi nasıl yapacağınız size kalmış.

Anlık çektiğim projeme ait naçizane görseli aşağıya bırakıyorum.

1771342438761.webp

Mobile2 Unreal Engine ile, Royale2 ise Unity ile geliştirilmiş. En azından ben öyle biliyorum. Oyun içi düzenleme dizayn olarak ise tamamen tercih meselesi. İsterseniz orjinal yapıya sadık kalıp birebir aynısını yapabilirsiniz. Neyi nasıl yapacağınız size kalmış.

Anlık çektiğim projeme ait naçizane görseli aşağıya bırakıyorum.

29184 eklentisini görüntüle
65 250 gider mobilde veyahut saltanat tipi 😂😂

harbi2 görmüştüm geçen oyunu hem web tabanlı hem pc hemde mobil olarak oynayabiliyorsunuz üstelik tr tipi 1.120 şuan beta da gayet başarılı buldum

Geri