Yardım Mob_Proto Sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan sharap
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 0
  • Gösterim Gösterim 63
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

sharap

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar geçenlerde Açmış olduğum bir konuda yardımcı olan arkadaşlar olmuştular ama bu konu sayesinde problemim çözüldü sanmıştım lakin sanki bu problem daha büyük bir olaya dönüştü ve artık files üzerindeki ilerlemelerimi bile engellemeye başladı mevzu şu

Şimdi Local Serverde Mariadb106 gcc10 kullanıyorum Aynı Problem hem local hemde online serverde de aktif ben onlineye taşırken fark ettim sadece ilk yedeğimden bu yana problem varmış ama nedensen problem olmasına rağmen local server beni içeriye alıyordu online server içeriye almayınca fark ettim problemi.

Belirtmiş Olduğum konuda mob_proto tablosunda SİZE Değerini Enum'dan SET/İNT Çevir demişlerdi Evet Bunu Set yapınca Filese Girişim sağlandı Ama yanında da NPC Tıklayınca Sanki Mob_Proto İle bağım kopmış gibi oluyor Yani NPC İçini göremiyorum pencereler açılmıyor Buga giriyor sanki Problem ile baya uğraştım ama bir sonuç bulamadım. ProtoReader.Cpp yide Diğer filesler ile karşılaştırdım Hep Aynı Bir Problem Yok sorunun kaynağını tam olarak bulamadım. İlgi ve Alakanız İçin Şimdiden Çok Teşekkür Ederim.

Geri