anatolian Üye Üye Mesaj 110 Çözümler 1 Beğeni 77 Puan 699 Ticaret Puanı 0 Bugün: 01:13 #1 Mmorpg oyun önerisi bekliyorum daha önce çok uzun süre oynadıklarım. Lost Ark,POE,Diablo 4
Raviel Gold Üye Gold Üye MT Üye Mesaj 286 Çözümler 6 Beğeni 348 Puan 829 Ticaret Puanı 0 Bugün: 01:28 #2 WoW kesinlikle aylık para ödüyoruz mantığında düşünmeyin 1 defa ödeyip oyun içinden zaten o süreyi çıkartabiliyorsunuz
WoW kesinlikle aylık para ödüyoruz mantığında düşünmeyin 1 defa ödeyip oyun içinden zaten o süreyi çıkartabiliyorsunuz
anatolian Üye Üye Mesaj 110 Çözümler 1 Beğeni 77 Puan 699 Ticaret Puanı 0 Bugün: 01:28 #3 Raviel demiş ki: WoW kesinlikle aylık para ödüyoruz mantığında düşünmeyin 1 defa ödeyip oyun içinden zaten o süreyi çıkartabiliyorsunuz Hepsini görmek için tıklayın... Bende wow'u düşünüyorum Final Fantasy ile arasında kaldım
Raviel demiş ki: WoW kesinlikle aylık para ödüyoruz mantığında düşünmeyin 1 defa ödeyip oyun içinden zaten o süreyi çıkartabiliyorsunuz Hepsini görmek için tıklayın... Bende wow'u düşünüyorum Final Fantasy ile arasında kaldım
hexe MT Üye MT Üye Mesaj 276 Çözümler 1 Beğeni 281 Puan 419 Ticaret Puanı 0 Bugün: 01:30 #4 çok iyi dolandırıyorlar , dolandırılmakta bir ihtiyaçtır bence hem mobil hayalide satıyorlar soyut şeyler satılamaz gibi radikal cümlelere karşılar ; Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. şaka bir tarafa ; guildwars 2 olabilir belki seversin uzay gibi farklı istiyorsan eve online veya destiny2 de fps + rpg
çok iyi dolandırıyorlar , dolandırılmakta bir ihtiyaçtır bence hem mobil hayalide satıyorlar soyut şeyler satılamaz gibi radikal cümlelere karşılar ; Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. şaka bir tarafa ; guildwars 2 olabilir belki seversin uzay gibi farklı istiyorsan eve online veya destiny2 de fps + rpg
Whistle Darth Admin Kurucu Platin Üye Süper Üye Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 12.558 Çözümler 581 Beğeni 17.289 Puan 8.781 Ticaret Puanı 2 50 dakika önce #5 allods online