Metin2 vs RDR2 (Düşük Bütçeli Cosplay)

• Konuyu açan Konuyu açan Kaiser
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 14
  • Gösterim Gösterim 200

Kaiser

Admin
Admin
Geliştirici
Yardımsever Üye
Ticaret Puanı
0
Vur de vuralım Arthur baba

screenshot_20250513_140717.webp

Ekran görüntüsü 2025-05-13 172904.webp

Ekran görüntüsü 2025-05-13 172709.webp

hangi foto rdr hangisi metin2

Kesin yalan dolan bunlar, foto buluyo savaşçıyı koyuyo oraya, filesi paylaşta görelim grafiklere 😂😂😂😂

Bu arada kalite efso keskinlikler gerçekçilik vs aşırı hoş duruyor. Ellerine sağlık.

Kesin yalan dolan bunlar, foto buluyo savaşçıyı koyuyo oraya, filesi paylaşta görelim grafiklere 😂😂😂😂

Bu arada kalite efso keskinlikler gerçekçilik vs aşırı hoş duruyor. Ellerine sağlık.
Benim files çöp çöp :D :D
Ayrıca teşekkür ederim, kurcalarken mizah amaçlı yaptığım bir şeydi, kalıcı değil maalesef :sick:

Benim files çöp çöp :D :D
Ayrıca teşekkür ederim, kurcalarken mizah amaçlı yaptığım bir şeydi, kalıcı değil maalesef :sick:
Sen linki atda bakalım nasılmış 😂😂😂
Bence dursun hatta geliştirilieblir de mesela atlar binekler felanda harbiden çok güzel olmuş sanki oyun motorlarında (udemy, unreal) geliştirilmiş gibi.

yemin ederim bu adama baktıkca dahada hırslanıyorum elinize kolunuza saglık ustam birde eksik olan su denizede atlayıp yüzme gibi wideo atsaydınız tamm olacaktı 😆 sanırım bu denize atlama wideosuda gelir diye dusunuyorum allah emeginizi bosa cıkarmasın iyi olan iyi isler yapar basarılar dilerim

Sen linki atda bakalım nasılmış 😂😂😂
Bence dursun hatta geliştirilieblir de mesela atlar binekler felanda harbiden çok güzel olmuş sanki oyun motorlarında (udemy, unreal) geliştirilmiş gibi.
yav abartmayın sonra wpde hava cıva yapıyo süperim siz cahilsiniz felan diye :D

o da wareze düşünce tüm altyapıyı değişecek zaten aynı şey yani ben boşa yormuyom kendimi :D
Ben tüm altyapıyı değiştirmiyorum ki sadece üstüne tuz biber oluyor, o da sevdiğim şeyler olursa :D Kaldı ki artık skybox güncellemesinden sonra altyapıyı değiştirmem mümkün değil, o kadar kodu taşımakla uğraşamam

Adam yapıyor sende wareze düşse diye bekle.
Konuş co adminim konuş

Ben tüm altyapıyı değiştirmiyorum ki sadece üstüne tuz biber oluyor, o da sevdiğim şeyler olursa :D Kaldı ki artık skybox güncellemesinden sonra altyapıyı değiştirmem mümkün değil, o kadar kodu taşımakla uğraşamam
grafik altyapısından bahsettim normal altyapından değil

Geri