o kadar gerçekçi yanihangi foto rdr hangisi metin2
Benim files çöp çöpKesin yalan dolan bunlar, foto buluyo savaşçıyı koyuyo oraya, filesi paylaşta görelim grafiklere
Bu arada kalite efso keskinlikler gerçekçilik vs aşırı hoş duruyor. Ellerine sağlık.
heeo kadar gerçekçi yani
Sen linki atda bakalım nasılmışBenim files çöp çöp![]()
Ayrıca teşekkür ederim, kurcalarken mizah amaçlı yaptığım bir şeydi, kalıcı değil maalesef![]()
yav abartmayın sonra wpde hava cıva yapıyo süperim siz cahilsiniz felan diyeSen linki atda bakalım nasılmış
Bence dursun hatta geliştirilieblir de mesela atlar binekler felanda harbiden çok güzel olmuş sanki oyun motorlarında (udemy, unreal) geliştirilmiş gibi.
Adam yapıyor sende wareze düşse diye bekle.yav abartmayın sonra wpde hava cıva yapıyo süperim siz cahilsiniz felan diye![]()
o da wareze düşünce tüm altyapıyı değişecek zaten aynı şey yani ben boşa yormuyom kendimiAdam yapıyor sende wareze düşse diye bekle.
Ben tüm altyapıyı değiştirmiyorum ki sadece üstüne tuz biber oluyor, o da sevdiğim şeyler olursao da wareze düşünce tüm altyapıyı değişecek zaten aynı şey yani ben boşa yormuyom kendimi![]()
Konuş co adminim konuşAdam yapıyor sende wareze düşse diye bekle.
grafik altyapısından bahsettim normal altyapından değilBen tüm altyapıyı değiştirmiyorum ki sadece üstüne tuz biber oluyor, o da sevdiğim şeyler olursaKaldı ki artık skybox güncellemesinden sonra altyapıyı değiştirmem mümkün değil, o kadar kodu taşımakla uğraşamam
Ben hepsinden bahsettimgrafik altyapısından bahsettim normal altyapından değil
benim bahsettiğim önemliBen hepsinden bahsettim