Yardım Metin2 Sunucu Açma Hakkında

• Konuyu açan Konuyu açan Grafik3r
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 178
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

Grafik3r

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 yıldır Metin2 sunucusu geliştirme üzerine çalışıyorum. Benim sorum şu;

Metin2 sunucusu kurarak (Herhangi bir bilişim çalışması değil, Ddos Koruma, Paket Koruma, Oyun içi hile koruma gibi A'dan Z'ye hepsini kendim yapıyorum, Kurulum Script, 0 sunucu kurulum vb) çok yüksek bir kazanç beklentisi olmadan hem keyif alınacak, hem de beni işsiz bırakmayacak kadar bir gelir elde etme imkanı sağlar mıyım? Bunun için yasal ve genel prosedürde ne gibi yıl izleyebilirim?

Son düzenleme:
Yaptığın işi sevdirdiğin sürece zarar etmezsin , gelir elde etme konusuna gelecek olursak da yüksek gelirler elde eğersen bunun bir vergisi olacağını belirtmek isterim bilmeme ihtimaline karşı bunu söylüyorum . Mental olarak server açma yüküne hazırsan aç bir dene derim .

Yaptığın işi sevdirdiğin sürece zarar etmezsin , gelir elde etme konusuna gelecek olursak da yüksek gelirler elde eğersen bunun bir vergisi olacağını belirtmek isterim bilmeme ihtimaline karşı bunu söylüyorum . Mental olarak server açma yüküne hazırsan aç bir dene derim .
Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim hocam 🙂

Geri