Merhabalar, yakın zamanda metin2 geliştirmeye tekrar döndüm. Uzun zamandır bu konulardan uzak olduğum için bu hatanın çözümünü bulamadım veya neyden kaynaklandığını çözemedim. Files üzerinde sistem ekleyip çıkarıyorum. Durup dururken oyun içinde gelen sistem mesajları uyarılar vesaire türkçe karakterleri göstermemeye başlıyor. source ve pack dosyalarını kontrol ediyorum hepsinde türkçe karakterler bozuluyor. Ayrıca cmd_general cmd.cpp gibi source dosyalarının içindeki TEXT dosyalarıda koreceye dönüyor. İnternetteki tüm benzer şikayetleri ve çözümlerini inceledim fakat bir çıkış yolu bulamadım. Source dosyalarını editlerken vscode kullanıyordum. Bir yerde sorunun bundan kaynaklandığını yazmışlar. Sorunu çözemeyince bilgisayarı formatladım. Formattan sonra normale döndü karakterler. Fakat o formatın akşamına durup dururken yine koreceye döndü her şey. Bu sefer editlemeleri notepad++ ile yapmıştım. Daha önce başına böyle bir şey gelen olduysa veya çözümünü bilen varsa lütfen paylaşsın yoksa yakın zamanda kafayı yiyeceğim