- Ticaret Puanı
- 0
Merhaba metin2 server files kurdum herşeyi sorunsuz ama kayıt olunca kurduğum siteden
yazıyor bunu nasıl düzeltebilirim?
Kayıt Tarihi | 56 Yıl |
Kayıt Tarihi | 56 Yıl |
Foto atarmısın kimse bişe anlamadıMerhaba metin2 server files kurdum herşeyi sorunsuz ama kayıt olunca kurduğum siteden
Kayıt Tarihi 56 Yıl
Foto atarmısın kimse bişe anlamadı
Navicat account tablosuna bakabilirsiniz 1970.01.01 diye baz alıyordur orayla alakalıMerhaba metin2 server files kurdum herşeyi sorunsuz ama kayıt olunca kurduğum siteden
Kayıt Tarihi 56 Yıl
nerden bulcağız bu yazıyı yada nasıl değiştireceğizNavicat account tablosuna bakabilirsiniz 1970.01.01 diye baz alıyordur orayla alakalı
Navicattan account tablosuna sağ tıklayip design diyip 1970 li tarihi default olanı güncel olarak değiştirinnacivattan normal kayıt tarihlerine bakınca normal tarihler yazıyor ama hangi gün olduysa
Merhaba hocam öyle bi tarihli birşey yok malesefNavicattan account tablosuna sağ tıklayip design diyip 1970 li tarihi default olanı güncel olarak değiştirin
Navicattan account tablosuna sağ tıklayip design diyip 1970 li tarihi default olanı güncel olarak değiştirin
dm atarmısınız hocam yok.Hocam eve geciyom 1 saatde gecerim yapamazsan anydesk atarsın yaparız
hocam ora güncell tarih kayıt ediyorHocam create time kısmı varya orası olması lazım onu tablonun içine girip düzelt
O zaman web panelde tarihi ile alakalı olmalıSunucu üzerine kurulu hocam saatin yanlış olma ihtimali 0
Wed Jul 23 16:38:24 +03 2025
onada baktım hocam oda güncel kayıt tarihi admin panelinde güncel görünüyorO zaman web panelde tarihi ile alakalı olmalı