Yardım Metin2 PVP Server Feature Geliştirmesine Yardımcı Olurum / Ücretsiz

• Konuyu açan Konuyu açan canmustu
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 1
  • Gösterim Gösterim 61
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

canmustu

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

13 yıllık Full-Stack Engineer'ım. Python, NodeJS, C# ve birçok dilde yazılım geliştirdim. Dilediğiniz feature'ı yapabilirim ancak bu konseptte yeniyim. Konsepti öğrenip PVP server nasıl kurulur ve geliştirilir öğrenmek istiyorum. Öğrenmenin başı işi yapmaktan geçiyor. O yüzden bir feature'a ihtiyacınız varsa bana bunu nasıl yapacağımı gösterirseniz size geliştirmeyi çıkarım.

Merhaba arkadaşlar,

13 yıllık Full-Stack Engineer'ım. Python, NodeJS, C# ve birçok dilde yazılım geliştirdim. Dilediğiniz feature'ı yapabilirim ancak bu konseptte yeniyim. Konsepti öğrenip PVP server nasıl kurulur ve geliştirilir öğrenmek istiyorum. Öğrenmenin başı işi yapmaktan geçiyor. O yüzden bir feature'a ihtiyacınız varsa bana bunu nasıl yapacağımı gösterirseniz size geliştirmeyi çıkarım.
Merhaba hocam bir server files indirin bi sanal makineye kurun gerekli anlatımlar yapılmıştır zaten basit şekilde oradan sonra takıldığınız bir şey olursa sorarsanız yardımcı olabiliriz oyunun client source tarafı var c++ game source var c++ client pack tarafı var python sql tarafı var sormak istediğinizi sorun yardımcı olalım.

Geri