Yardım Metin2 pack dosyası eix epk yerine .prime uzantılı dosyayı açma yardım!

• Konuyu açan Konuyu açan emlakci1
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 36
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

emlakci1

Yeni Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
1755166931320.webp

bunları nasıl açıp işlem yapabilrim yardımcı olabilecek var mı

Dosyaların sahibi değilseniz veya dosyaların hangi enkripsiyon yöntemiyle kapatıldığını bilmiyorsanız açamazsınız. Eğer standart TEA veya LZO ile kapatıldıysa da key'i bilmeniz gerekli, key yoksa brute force ile de şansınızı deneyebilirsiniz ancak bir süperbilgisayar sahibi değilseniz bu yöntemin işe yaraması zor.

Dosyaların sahibi değilseniz veya dosyaların hangi enkripsiyon yöntemiyle kapatıldığını bilmiyorsanız açamazsınız. Eğer standart TEA veya LZO ile kapatıldıysa da key'i bilmeniz gerekli, key yoksa brute force ile de şansınızı deneyebilirsiniz ancak bir süperbilgisayar sahibi değilseniz bu yöntemin işe yaraması zor.
ya da @pasha37 ile iletişime geç canı sıkılınca unpacklıyordu en son serverleri hala devam ediyor mu bilmiyorum belki parası ile de unpacklıyordur emin değilim.

anladım sahibi ben değilim fazlada bir bilgim yok yardımcı olan varmı diye açtım bakalım belki anlayabilen birisi çıkar teşekkürler

Geri