Soru Metin2 dereceye göre özellik verme sistemi tavsiye

• Konuyu açan Konuyu açan zibaoyunpvp
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 68
Herhangi bir konuda danışmak istediğiniz soru varsa bu öneki seçebilirsiniz.

zibaoyunpvp

Metin2 Files Hizmetleri
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Metin2 dereceye göre özellik verme sistemi geliştiriyorum her dereceye göre özellik verecek zalim v.s olduğunda özellik silinecek gibi gibi varyasyonlarda önerisi olan var mı sistem bitince forumda paylaşmayı planlıyorum .
Ölünce bonus silinmemesi gibi gibi kontrolleride ekleyeceğim.

Derece AralığıÜnvanVerilen Bonuslar
2000 - 3999Arkadaşça (Uyumlu)+500 Max HP
4000 - 7999İyi (Can Dostu)+1000 Max HP + +1 Normal Vuruş Hasarı
8000 - 11999Soylu (Günahsız)+1000 Max HP + +2 Normal Vuruş Hasarı
12000 - 20000Kahraman (Tanrı)+1500 Max HP + +3 Normal Vuruş Hasarı
genel prensip bu yönde olacak fakat dahada detaylandırabilir , geliştirebilirim.
Teşekkürler iyi forumlar

Metin2 dereceye göre özellik verme sistemi geliştiriyorum her dereceye göre özellik verecek zalim v.s olduğunda özellik silinecek gibi gibi varyasyonlarda önerisi olan var mı sistem bitince forumda paylaşmayı planlıyorum .
Ölünce bonus silinmemesi gibi gibi kontrolleride ekleyeceğim.

Derece AralığıÜnvanVerilen Bonuslar
2000 - 3999Arkadaşça (Uyumlu)+500 Max HP
4000 - 7999İyi (Can Dostu)+1000 Max HP + +1 Normal Vuruş Hasarı
8000 - 11999Soylu (Günahsız)+1000 Max HP + +2 Normal Vuruş Hasarı
12000 - 20000Kahraman (Tanrı)+1500 Max HP + +3 Normal Vuruş Hasarı
genel prensip bu yönde olacak fakat dahada detaylandırabilir , geliştirebilirim.
Teşekkürler iyi forumlar
aslında hocam oncelıkle emegınıze saglık fakat soyle bır onerım olabılır tabı kendı projem adına konusuyorum bende derece sıstemı kullanıyorum arkadaşça iyi soylu kahraman efsanevi olacak sekılde bır sıstem hazırlıgım mevcut fakat ozellık ekleme gıbı durumum olmadı yanı bana gore dereceye sıstemın gelmesi cok mantıksız bır durum 1-99 1-105 1-120 fıleslerın gelıstırıcık durumu nasıldır bılmem fakat kendı gorusumu beyan etmek ıstıyorum özellık derece sıstemıne degılde gorev questlerıne verme gıbı gelıstırıclık durumunuz olabılır soyledıklerım kendı gorusumdur yanı yanlıs anlasılma olmasın saydıgın ozellıklerıde ornek verıyorum rank ozellıgıne dahıl edebılırsınız bronz1 bronz 2 bronz 3 yada gold sılver gıbı raıdcal sıstemı olusturarak boylece bır gelısım saglıyabılırsınız vs gıbı sıstemlere

Son düzenleme:
aslında hocam oncelıkle emegınıze saglık fakat soyle bır onerım olabılır tabı kendı projem adına konusuyorum bende derece sıstemı kullanıyorum arkadaşça iyi soylu kahraman efsanevi olacak sekılde bır sıstem hazırlıgım mevcut fakat ozellık ekleme gıbı durumum olmadı yanı bana gore dereceye sıstemın gelmesi cok mantıksız bır durum 1-99 1-105 1-120 fıleslerın gelıstırıcık durumu nasıldır bılmem fakat kendı gorusumu beyan etmek ıstıyorum özellık derece sıstemıne degılde gorev questlerıne verme gıbı gelıstırıclık durumunuz olabılır soyledıklerım kendı gorusumdur yanı yanlıs anlasılma olmasın saydıgın ozellıklerıde ornek verıyorum rank ozellıgıne dahıl edebılırsınız bronz1 bronz 2 bronz 3 vs gıbı sıstemlere
öneriniz için teşekkür ederim sayın hocam. Genel olarak bu dereceler de farklı özellikler düşünüyorum extra EXP bonus gibi gibi bunu 1-99 ve 1-120 yapıda kullanacağım. Derece sistemini kullanılabilir aktif bir sistem olması için böyle bir sistem yapmaya karar verdim tabi fikirlerim değişebilir farklı varyasyonlar yapabilirim

öneriniz için teşekkür ederim sayın hocam. Genel olarak bu dereceler de farklı özellikler düşünüyorum extra EXP bonus gibi gibi bunu 1-99 ve 1-120 yapıda kullanacağım. Derece sistemini kullanılabilir aktif bir sistem olması için böyle bir sistem yapmaya karar verdim tabi fikirlerim değişebilir farklı varyasyonlar yapabilirim
haklısınız tabı proje ve sıstem olusturma dusuncenıze saygı duyuyorum fakat olması gereken gelıstırıcılık projesı aslında bu sekılde ılerlemesı gerekıyordu genel olarak mesela ornek verıyorum arkadaşta puan 1000 derece ıyı puan 2000 derece soylu puan 3000 derece kahraman puan 4000 derece efsanenevi puan 5000 olacak sekılde bır sıstemın olması gayet guzel bır durum car degerlerı olsun tıcaret arasında gerceklesek durumların mıllet derece sıstemıne bakara ve olusturulan gorev sıstemıne bakarak satısta yapabılır car ozellıklerıne gore tabı yınede sıze kalmıs :) bir yandada oyuncuları ote yandan ıse verılen emegın tekrar cebe gelmesı ıcın bır cark donebılır sonucta elektırık masrafı zaman kaybı olsun bunlar boşa gıtmemesı lazım :)

haklısınız tabı proje ve sıstem olusturma dusuncenıze saygı duyuyorum fakat olması gereken gelıstırıcılık projesı aslında bu sekılde ılerlemesı gerekıyordu genel olarak mesela ornek verıyorum arkadaşta puan 1000 derece ıyı puan 2000 derece soylu puan 3000 derece kahraman puan 4000 derece efsanenevi puan 5000 olacak sekılde bır sıstemın olması gayet guzel bır durum car degerlerı olsun tıcaret arasında gerceklesek durumların mıllet derece sıstemıne bakara ve olusturulan gorev sıstemıne bakarak satısta yapabılır car ozellıklerıne gore tabı yınede sıze kalmıs :) bir yandada oyuncuları ote yandan ıse verılen emegın tekrar cebe gelmesı ıcın bır cark donebılır sonucta elektırık masrafı zaman kaybı olsun bunlar boşa gıtmemesı lazım :)
evet hocam maksat ektra bir iş çıksın canımız sıkılmasın, foruma birşeyler katalım :D

evet hocam maksat ektra bir iş çıksın canımız sıkılmasın, foruma birşeyler katalım :D
haklısınız benım dusuncem boyle belkıde yanlıs olabılırim basarılar dılerım calısmalarınız ve emegınıze saygılarımla sevgılerımle :)

Geri