Çözüldü Metin2 db.exe Kaynak Kod Dosyaları Hk.

Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Kiremitci

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhabalar,

Elimde workspace klasörü var. Sanıyorum bu dosyalara Metin2 files şeklinde hitap ediliyor, tam olarak bilmiyorum. Beni aydınlatırsanız sevinirim.

workspace\dev\2. Server yolunda auth, channel1, db gibi klasörler var. Ben bunlardan faydalanarak serverı ayağa kaldırıp bir account ile oyuna giriş yapabildim. Şimdi de oyun mimarisini detaylı bir şekilde inceleyip ne, neden ve nasıl çalışıyor diye incelemek istiyorum.

workspace\dev\2. Server\db\db.exe, anladığım kadarıyla veritabanıyla ilk elden konuşan executable bu. Bu executable'ın kaynak kodlarını workspace içerisinde bulamadım. İncelemeniz için workspace içerisindeki bütün dosyaların isimlerini içeren

Bu .exe'nin kaynak kod dosyalarını nasıl bulabilirim? db.exe'yi incelemek faydalı olur mu? Öğrenmeye yeni başlayan birisi için mantıklı mı değil mi emin olamadım.

Destek olabilirseniz sevinirim.

Saygılarımla,
Kiremitci.

Çözüm
Svn\Server\build\src\game\ -- game.exe
Svn\Server\build\src\db\ -- db.exe

Sanırım windows server files kullanıyorsun. Attığın txt dosyasına göre muhtemel kaynak kodları bu dizinlerdedir.
Svn\Server\build\src\game\ -- game.exe
Svn\Server\build\src\db\ -- db.exe

Sanırım windows server files kullanıyorsun. Attığın txt dosyasına göre muhtemel kaynak kodları bu dizinlerdedir.

Çözüm
Evet windows server files kullanıyorum. Ayrıca, kaynak kodlar söylediğin yerdeymiş.

Teşekkürler :)

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri