Çözüldü Metin2 buff_item ve invalid idx 0 syserr

• Konuyu açan Konuyu açan hiqermod
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 1K
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

hiqermod

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar çok az bi syserrim kaldı fakat nekadar araştırsamda bulamadım
syserr:
Genişlet Daralt Kopyala
0716 23:03:07911 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item2.mse) Error
0716 23:03:07911 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=272, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item2.mse, isCache=1) - Error
0716 23:03:07912 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item4.mse) Error
0716 23:03:07912 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=274, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item4.mse, isCache=1) - Error
0716 23:03:08323 :: invalid idx 0
buff itemlerin mse lerini nekadar araştırsamda bulamadım ayrıca effect.eix de buff diye bir klasörüm yok sanırım onun eksikliğinden dolayı hata alıyorum

Çözüm
hocam k envanter offshop ve envanter düzenleme sistemlerini ekledim fakat bu sistemlerden öncede bu hatalar vardı oyunda bir sıkıntı çıkarmıyor diye pas geçmiştim bende eksik olan efektlerden elinizde mevcutmudur karış karış aradım fakat bi türlü bulamadım malesef
.mse hataları sanırım harita ile alakalı. Her haritada bu hatayı veriyor mu kontrol edin. Eğer belirli bir haritada veriyorsa o haritanın pack klasörünü kontrol edin.

invalid idx 0 hatası ise; eğer karakterin bir loncası yoksa düşen bir syserr. Yani pek de önemli bir şey değil. Herhangi bir loncaya üye olan bir hesaba giriş yaptığınızda bu hatayı almazsınız. Elbette fixi vardır ancak gerek duyup araştırmadım hiç.
ilk hata dediğin gibi efekt eksikliğinden kaynaklanıyor diğer hata için en son ne eklediğini söylermisin

ilk hata dediğin gibi efekt eksikliğinden kaynaklanıyor diğer hata için en son ne eklediğini söylermisin
hocam k envanter offshop ve envanter düzenleme sistemlerini ekledim fakat bu sistemlerden öncede bu hatalar vardı oyunda bir sıkıntı çıkarmıyor diye pas geçmiştim bende eksik olan efektlerden elinizde mevcutmudur karış karış aradım fakat bi türlü bulamadım malesef

.mse hataları sanırım harita ile alakalı. Her haritada bu hatayı veriyor mu kontrol edin. Eğer belirli bir haritada veriyorsa o haritanın pack klasörünü kontrol edin.

invalid idx 0 hatası ise; eğer karakterin bir loncası yoksa düşen bir syserr. Yani pek de önemli bir şey değil. Herhangi bir loncaya üye olan bir hesaba giriş yaptığınızda bu hatayı almazsınız. Elbette fixi vardır ancak gerek duyup araştırmadım hiç.

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri