Yardım METİN2 PVP KURMA (İNTERNET BAĞLANTISI) ve (OYUN İÇİ DÜZENLEME)

• Konuyu açan Konuyu açan nokinq
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 1
  • Gösterim Gösterim 43
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

nokinq

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Konu başlıklarını tamamen büyük harfle yazmayınız.
Merhaba arkadaşlar PVP server kurduktan sonra. Bilgisayara kablolu bağlantı kurmadan server aktif olmuyor, VirtualBox gibi programlarda bağlantı sağlanmıyor. Kablosuz bağlantı ile server aktif etme, çalıştırmanın yolu yokmu yardımcı olursanız sevinirim.

Ayrıca bir diğer konu ise benim gibi yeni başlayan arkadaşlar için server kurma düzenleme gibi vs. işlemleri yeni yeni öğreniyorlar. İleri düzey olan arkadaşlar server içindeki düzenlemeler Örn. Gm hesabı dışında yeni oyuncu hesabı oluşturma, npc ekleme, kısacası oyun içi bütün değişikleri düzenlemede bilgi sahibi olmak isteyenler için basit anlatım dili ile konu altına yazma şansınız varmı?

Şimdi şöyle kablosuz bağlantı ile Local sunucu kurmaktan bahsediyorsan eğer bunun kablolu kablosuz mantığı aynı. Yapman gereken tek şey Local sunucu oluşturduktan sonra bsdconfig’den Ip sabitlemen lazım yoksa vds’yi her kapatmanda IP değişir.
Bağlandığın internet haricinde başka bir internet ile bağlanırsan eğer IP yine değişir düzeltmen gerekir.

Oyuncu hesabını Navicat>account>account üzerinden oluşturabilirsin.
Npc eklemek için FTP>locale/../map dizininden map dosyasının içinde ki Regen.txt/Npc.txt’den düzenleyebilirsin.
Vs..

Yani bu işlemlerin tümüne google de aratma sonucu ile de ulaşabilirsin.

Son düzenleme:
Geri