Merhaba

• Konuyu açan Konuyu açan lmaohw
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 108
  • Etiketler Etiketler
    tanışma

lmaohw

Premium Üye
Premium Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Adınız : Can
Soyadınız : Vural
Yaşınız : 24
Yaşadığınız Şehir / Eyelat : İzmir
Memleketiniz : Hatay
Fobileriniz : Game/Db Core
Hobileriniz : Film Dizi / Metin2

Öncelikle Selamün aleyküm herkese hayırlı günler diliyorum yukarıda görmüş olduğunuz üzere Adım Can Yaşım 24 bir Mali Müşavir Ofisinde yaklaşık 5 yıldır Muhasebeci olarak çalışmaktayım. Foruma yeni girmedim ama tanışmak amaçlı buraya yazmanın uygun olacağını düşünerek konu açtım. Buradaki amacım forumun daha fazla gelişmesi, aktifleşmesi. Kendimi geliştirmek, sorun yaşayan insanlara yardımcı olmak. Bu çerçevede olabildiğince herkesle samimiyet kurmaya çalışıyor yardımcı olmaya çalışıyor fikirler sunuyor ve yardımlar talep ediyorum. 2011 de başladığım metin2 serüvenimi genelde oyuncu olarak geçirdim çoğu zaman hatta turuncu sitedede üyelik tarihimde 2011 orada başlamıştım fakat buranın daha samimi buradaki sistemlerin insanların daha güven vermesi üzerine ek olarak sitenin yöneticilerinin daha canayakın olması olası sorunlarla hemen ilgilenilmesi vs. daha sayacak çok fazla şey üzerine yıllardırda burada zaman geçirmekteyim. Metin2 geliştiriciliği anlamında kendimi iyi görmüyorum fakat olabildiğince mantığını kavradığımı düşünüyorum bunu para için vs. yapmıyorum bu hoşuma gittiği için zevk aldığım için yaptığım bir hobi.

Aranıza katıldığım için memnuniyet duyuyorum. Bu yazıyı okuyan kullanıcılarıda burada bir tanışma konusu açmaya davet ediyorum. Tekrardan hayırlı günler diliyorum :)

mali müşavir olmana 5 sene kaldı yani. hadi hayırlı olsun

Aleyküm selam, çok içten ve samimi bir paylaşım olmuş. Burada hep beraber yeni şeyler öğreniyoruz ve paylaşıyoruz. Sende güzel katkılar yaparsın gibi hissettim. İyi forumlar dilerim. (y)

Aleykum Selam Hoş Geldiniz Tekrardan Başarılar Dilerim Yolculuğunuza 🙂

Geri