- Ticaret Puanı
- 0
Merhaba, adım samed forumlarla ilgili maceram 2007 yılına kadar dayanıyor. Tasarım yazılım ve donanım alanına hakimim. 5 sene internet kafe işletmesi yaptım son 3 senedirde hastane yazılım sisteminde tam zamanlı çalışıyorum. Foruma katılma amacım donanım konusunda insanlara bilgi vermek, ama daha çok ilk aşkım olan metin2 server yazılımı hakkında bilgi edinmek
kendim hakkında şöyle bilgi eklemem gerekirse metin2 dünyasının ilk private servesi olan metin35'i türkçeleştiren kişilerdenim. Mysql'in metin2 yapısını mmo forumlarında anlatan ilk kişilerdenim. Eski kullanıcı adlarım : RondoClas ve RND türkiyede ilk yamalı private server açan kişiyim. Ama 12 senelik aranın ardından ilk kez öğreniyormuş gibiyim ve aranıza katılmak çok heyecan verici.
Yapmış olduğum & dahil olduğum projeler;
2010 - 2011 - BlueGameMt2
- Global oynanabilen ilk türk private server
xBLo
2009 - NazarMt2 (Sadece geliştirme halindeydi beta sürecinde kaldı)
- İlk skill yamalı, quest yazmada türkiye'de ilklerden ve en büyük özelliği tamamen hilenin asla kullanılamamasıydı (MultiHack vb.)

Yapmış olduğum & dahil olduğum projeler;
2010 - 2011 - BlueGameMt2
- Global oynanabilen ilk türk private server
xBLo
2009 - NazarMt2 (Sadece geliştirme halindeydi beta sürecinde kaldı)
- İlk skill yamalı, quest yazmada türkiye'de ilklerden ve en büyük özelliği tamamen hilenin asla kullanılamamasıydı (MultiHack vb.)