Yardım Martysama Altyapısında Hangi Zindanlar Kurulu Geliyor? (Razador, Nemere, Hydra?)

• Konuyu açan Konuyu açan testetes
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 27
  • Gösterim Gösterim 341
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

testetes

Yasaklanmış Üye
Cezalı
Ticaret Puanı
0
Martysama altyapısında hangi zindanlar hazır kurulu olarak geliyor?
Nemere, Razador, Hydra gibi zindanlar kurulu mu ?
Özellikle Razador, Nemere, Hydra gibi zindanlar çalışır şekilde içinde yer alıyor mu? Yoksa sonradan eklemek mi gerekiyor? Martysama altyapısında hangi zindanlar hazır kurulu olarak geliyor ? Aslında tam olarak bu bilgi lazım.
Bilgi verebilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
@testetes ben sana çalışan verdim ya hacı açtın konu src taraflı gerekli yerleri sök kullan o questleri sorunuz onlar
Eyvallah gardaşım, teşekkür ederim.
Zaten bu konuda zindan dosyası istemedim; sadece altyapı bir fileste hangi zindanlar hazır geliyor, isim olarak onu sordum.
Bir de bu zindanları millet nereden buluyor diye ufak bir sitem ettim, olay buydu.
Diğer konuda Senin verdiğin birkaç söküm dosyası işimi bayağı gördü, tekrardan teşekkür ederim.

Son düzenleme:
2 sene önce aktif oyunda kullandığım razadör ve nemere questini atıyorum. Kendine göre ayarlarsın.
Eyvallah kardeşim, gerçekten çok makbule geçti.
2 sene önce aktif kullanılan sistem olması da ayrı güven verdi.
Elimden geldiğince uyarlayıp kullanacağım, emeğine sağlık. 🙏.. çok sağ ol. Böyle oturmuş quets sistemleri bulmak kolay değil. Eline, emeğine sağlık. Uğraşıp paylaştığın için ayrıca teşekkür ederim.

Plechito’nun içerikleri genelde ücretlidir, bunu inkâr edemeyiz. Ama buna rağmen neredeyse tüm model, harita ve zindan dosyalarına sahibim.
Peki nasıl mı? Tek kuruş vermedim. Türk ve yabancı forumlardan, sağdan soldan, destekleşerek, araştırarak zamanla topladım.
Demek ki oluyormuş. Para vermeden de “beleş ekmek” yeniyormuş, hem de gayet güzel.
Gerçi… “Fare kapanı” hariç, orası hâlâ karanlık kutu. :)
Ki bu durum sadece Plechito’nun zindanları için değil, her şey için geçerli.
Ekmeği gidip fare kapanında ararsan, sonunda kapanı yersin — ekmeği değil.
Arayana bilene heryer ekmek hemde bedava. sorun degil zindanları sökerim. eksikleri yardım konuları ve desteklerle çözerim. bak bedava. nemere razador meley ini gemi savunması zodyak yani.

neyse konu yardım konusunun dışına çıktıgı için en çok yaklaşan arkadaşı çözüm olarak işaretleyip konuyu kapatıyorum.

Kİİİ FORUMLARDA ÇALIŞAN TEST EDİLEN VİRÜSSÜZ BİRÇOK ŞEY VAR. BU NEDEN OLMASIN. NELER YOKKİ. OLAYI DRAMAYA ÇEVİRMEYE GEREK YOK. VARSA PAYLAŞIRSIN YARDIM ETMEK İSTİYORSAN YOKSA SUSARSIN BU TARTIŞMA KONUSU DEGİL YARDIM DESTEK KONUSUDUR. LAFIM HERKESEDİR. YOKSA BENDE BİLİYORUM BU DEDİĞİNİZİ. VARSA ÇIKAR VUR YORUMA YOKSA VERMEYE NİYETİNİZ SUSUN . BEN SATICI ARAMIYORUM
Suraya güç efsunu getirip neden büyülü silahımın strsi artmıyor diyen elemanlar gibisin daha fazla söze gerek yok . İyi forumlar :)

Suraya güç efsunu getirip neden büyülü silahımın strsi artmıyor diyen elemanlar gibisin daha fazla söze gerek yok . İyi forumlar :)
Üslubunuza ve benzetmenize cevap vererek konuyu daha fazla uzatmak istemem. Yardım konusu olduğunu belirttiğim bir başlıkta böyle iğneleyici cevaplar almak üzücü. Yine de vakit ayırıp yazdığınız için teşekkür ederim. Konuyu burada kapatıyorum, iyi forumlar.

Geri