İstek MartySama 5.8 ps23 Random Paket Saldırı Fixi olan var mı?

• Konuyu açan Konuyu açan mya
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 185
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulmasına yardımcı olmak için konuya yorum yazabilirsiniz.

mya

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba biraz araştırmalarım sonucu martysama 5.8 filesinde fileste sistem yok olduğu gibi direk testte denk geldim, random paket saldırısı yapıldığında aşağıdaki gibi unkownlar alıyorum ben ip engellemesi yaptım ama bu syserinde önüne geçebileceğim bir fix varmış bilen varmı bu piyasada kendini kanıtlayan ?

1757683677120.webp

Son düzenleme:
Merhaba hocam randompaket fixi değil ancak freebsd için ip başına rate limiting yapabilirsiniz böylece önüne geçersiniz attak yapan ipyi bloklar direkt

Merhaba hocam randompaket fixi değil ancak freebsd için ip başına rate limiting yapabilirsiniz böylece önüne geçersiniz attak yapan ipyi bloklar direkt
Merhaba hocam dediğini pf.conf tanımladım saniyede aynı ip 10 istek atarsa engelle gibi fakat random paket hatalarını bu saldırı botundan gönderdiğimde random paket almaktayım hala

hocam bahsettiğiniz saldırı botu nasıl mantıkta calısıyor, yani connect olduktan sonramı calısıyor yoksa direk ip port girince mi calısıyor

Geri