Çözüldü martysama 5.4 başlatırken "No such file or directory" hatası

• Konuyu açan Konuyu açan osken1313
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 11
  • Gösterim Gösterim 114
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

osken1313

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Dostlarım, abilerim başlıkta da belirttiğim gibi Legendy v4 (martysama 5.4) Yeni güncellenmiş versiyonunu kurmaya çalıştım sunucu tarafından source derledim, python3 admin_panel.py yazıp 888 seçtim ardından python3 admin_panel.py yazıp 1'e tıkladım ancak çıktı bu şekilde; sorunum nerede acaba?

discordum: @ozgurdonertas lütfen buradan yazarsanız daha mutlu olurum.

Ekran Alıntısı.webp

Son düzenleme:
game ve db doğru dizindemi ve 777 izinleri verilimi ? bunları kontrol ettıkten sonra sunucuyu tekrar başlat düzelir

hocam bunlar kurulum.txt'de yazmıyordu ondan yapmadım sanırım nasıl yapabilirim?

hocam bunlar kurulum.txt'de yazmıyordu ondan yapmadım sanırım nasıl yapabilirim?
Ftpye bağlan . Sonrasında game ve mysql kurulumu yaptığını varsayarak söylüyorum . home/gdb_serverfiles/main/share/bin dizinine git oradaki game ve dbyi dediğim şekilde kontrol et . Dikkat et kullandığın filese göre görebildiğim kadar konumu doğru yazmaya çalıştım kısaca sen share içindeki bin klasörüne girip oradaki game dbyi kontrol et

Ftpye bağlan . Sonrasında game ve mysql kurulumu yaptığını varsayarak söylüyorum . home/gdb_serverfiles/main/share/bin dizinine git oradaki game ve dbyi dediğim şekilde kontrol et . Dikkat et kullandığın filese göre görebildiğim kadar konumu doğru yazmaya çalıştım kısaca sen share içindeki bin klasörüne girip oradaki game dbyi kontrol et
hocam main'de share diye dosya bulamadım ama anydeskten bağlanıp 1-2 dakika bakma şansın var mı acaba?

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri