Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüManuel Efsun Değiştirici Yeşil Efsun Nesnesinde İşe Yaramıyor
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Merhaba arkadaşlar, burada bulunan sistemi oyunuma başarıyla ekleyebildim. Normal efsun nesnesinde sorunsuzca işe yarıyor fakat Yeşil Efsun nesnesini itemin üstüne sürüklediğimde bir şey olmuyor, yeşil efsun nesnesi normal bir şekilde çalışıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
uiinventory.py içindeki changerList fonksiyonunda 71084 efsun nesnesi vnum'u var. Oraya yeşil efsun nesnesinin vnum'unu da eklersen belki işe yarar. Belki de çok aptalca bir düşüncedir, bilmiyorum, ama istersen dene.
if app.ENABLE_BONUS_CHANGER:
def IsChanger(self, itemVnum):
changerList = [71084]
changerList2 = [71151]
if itemVnum in changerList or changerList2:
return TRUE
uiinventory.py içindeki changerList fonksiyonunda 71084 efsun nesnesi vnum'u var. Oraya yeşil efsun nesnesinin vnum'unu da eklersen belki işe yarar. Belki de çok aptalca bir düşüncedir, bilmiyorum, ama istersen dene.
changerList = [71084]
changerList2 = [71151]
if itemVnum in changerList or changerList2:
return TRUE
changerList = [71084]
changerList2 = [71151]
if itemVnum in changerList or itemVnum in changerList2:
return True