M2 HACKFIX SYSTEM ✅ Güncellendi

  • Konuyu açan Konuyu açan Grafik3r
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 361

Grafik3r

Üye
Üye
Mesaj
43
Beğeni
102
Puan
321
Ticaret Puanı
0

Hangi Hilelere Karşı Savaşır?

  • Işınlanma ve Hız (Speed/Teleport): Bir yerden bir yere imkansız bir hızla gitmeye çalışanları yakalar.
  • Hızlı Vurma (7x/Wait Hack): Kılıcı normalden daha hızlı sallayanları veya etrafındaki her şeye aynı anda vuranları saniyeler içinde tespit eder.
  • Uzaktan Vurma (Range Hack): Kılıcıyla 10 metre ötedeki slotu kesmeye çalışan "hayalet" vuruşları engeller.
  • Duvarlardan Geçme (Wallhack): Dağların içinden geçen, binaları yok sayan oyuncuları durdurur.
  • Otomatik Toplama ve Çekme (Mob Lock): Canavarları ekrana kilitleyip yerinden kıpırdamadan kasan botları fark eder.

Güncelleme:

Duvar Hilesi:
Daha önceleri Duvar ile ilgili hatalı bildirim veriyordu, düzeltildi. (Tıklanan bloğu baz alıyordu artık konumu tanıyor)
Saldırı Hızı: Blok yerine Captcha doğrulaması vardı değiştirildi, artık sunucuda cache oluşturarak Atak Tölerans ile belirlenen değerleri tanıyor. (Atak tölerans ayarlarınızı yaparken lag yaşamadığınıza emin olun, gerekirse debug ile bakarsınız ama genel olarak debug kapatıldı, çünkü artık bildirimden ziyade engellemeye yönelik çalışıyor)
Uzak Vurma: Hayalet Orman gibi büyük mobların olduğu yerlerde moblara takıldığı için menzil kayması ve Captcha sorunu yaşanıyordu. Şimdi captcha kaldırılarak menzilin dışında yapılan vuruşlar kapatıldı)
Otomatik Mob Toplama: 0.5 Saniyeye çekilerek hızlı basılan pelerinlerde bildirim ve Captcha yapısı korundu. Aksi durumda hileci daha seri kullanabilirdi.
Bot Kontrol: Bot kontrol sistemine Renk ve İtem doğrulamasının yanında ek olarak Hash ve Ofset doğrulama eklendi. Bunlar arka planda çalışarak farklı rakamlardan oluşan haberleşme kurarak botun pointer veya dinleme odaklı açıklarını kapatmaya yönelik hazırlanmıştır. Hash kodu Client tarafına bile verilmemiş, dileyen kodları sistemine kurarken değiştirerek botun tanımasına engel olabilir.


Şimdilik bu proje stabil gözüktüğü için üzerinde çalışmayı askıya alıyorum. Şayet teknik anlamda kullanıp sorun yaşarsanız yeniden eksikleri beraberce değerlendirebiliriz. Yine her zamanki gibi kodlar açık kaynak verilmiştir. Sunucu taraflı engelleme sistemidir, diğer İsim vb bazdaki Cheat Engine gibi engelleri kendinize dahil edebilirsiniz. Ben hileleri Cheat Engine ile test ettiğim için kaldırmadım. Umarım işinize yarar, video çekmedim sadece Bot sistemine farklı koordinatlarda belirme eklediğimi göstermek için 2 kare fotoğraf ekliyorum, beğenirseniz mutlu olurum :)


0216_025357.webp
0216_025353.webp
 

Dosya Eklentileri

  • AntiHackFIX Master.rar
    AntiHackFIX Master.rar
    140 KB · Gösterim: 8
Son düzenleme:
Emeğin için teşekkürler
 
Geri
Üst