Çözüldü Locale packının içindeki ülke dosyalarını silince oyundaki alakasız efektler gözükmüyor

• Konuyu açan Konuyu açan asilords
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 69
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

asilords

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Locale packının içindeki (br) ve (cz) ülke dosyalarını silince oyundaki lamba efektleri gözükmeyeme başlıyor dosyaların o klasörlerle alakası yok hiç bir zaman dokunmadım yer kaplamasın diye sildiğimde oyun değişiyor epack ve diğer kapatıcılarla da denedim sorun aynı.

Dosya Eklentileri

• Ekran görüntüsü 2025-07-01 170211.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-01 170211.webp
    25,3 KB · Gösterim: 35
Çözüm
Sorunu çözdüm ama dil dosyalarıyla bağlantısını anlayamadım şuan sorun yok çalışıyorsa dokunma kuralını uyguluyorum :)
Lamba effetlerini değiştirip farklı pack dosyasından kullanıyordum , dosya ismi pack içindeki index dosyasının içinde üstlerdeydi, bir ara forumda kodlar her zaman üstten alta doğru okur cümlesi aklıma geldi ve dosya adını index içinde sonlara yazdım sorun çözüldü. Ama alakasız dil dosyalarını gizemini hala koruyor 😂
Python kodu hata verdiği yerde keser ve devam etmez. Muhtemelen root tarafında bu klasörlere ve dosyalara erişmek isteyen fonksiyonlar var, bunları siliyorsan onları da temizlemelisin, yoksa kod bunları bulamadığı yerde kesilir.

Python kodu hata verdiği yerde keser ve devam etmez. Muhtemelen root tarafında bu klasörlere ve dosyalara erişmek isteyen fonksiyonlar var, bunları siliyorsan onları da temizlemelisin, yoksa kod bunları bulamadığı yerde kesilir.
Kodla ilgili oldugunu sanmıyorum alakasız şeyler değişiyor çok garip

O klasörlerin içindeki falance bir dosyanın adını root içinde veya src içinde arat. Eğer bir sonuç çıkarsa dosya yolunu kontrol edersin.
Ayrıca o klasör isimlerini de /br veya br/ şeklinde root içinde aratmayı dene. Belki koşullu çalışan bir kod vardır.

Aynı soruna şöyle denk gelmiştim bir ara
packı offlicial packa güncellerken bu ekranda solda gözüken görev simgeleri iconu kayboluyordu. Meğer src tarafındaymış dosya yolu. Src tarafında /br şeklinde arat belki orda da olabilir eğer packta bulamadıysan.

Sorunu çözdüm ama dil dosyalarıyla bağlantısını anlayamadım şuan sorun yok çalışıyorsa dokunma kuralını uyguluyorum :)
Lamba effetlerini değiştirip farklı pack dosyasından kullanıyordum , dosya ismi pack içindeki index dosyasının içinde üstlerdeydi, bir ara forumda kodlar her zaman üstten alta doğru okur cümlesi aklıma geldi ve dosya adını index içinde sonlara yazdım sorun çözüldü. Ama alakasız dil dosyalarını gizemini hala koruyor 😂

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri