Soru Laptopta metin2 geliştirme

• Konuyu açan Konuyu açan legendxxx
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 96
Herhangi bir konuda danışmak istediğiniz soru varsa bu öneki seçebilirsiniz.

legendxxx

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar Leptobumda 16 gb ram var makineye 4 gb ram veriyorum top değerlerine baktiğimda baya yükseliyor 3.50 4.5 arasın build alırken sürekli oyundan atıyor filesle alakalı mı laptop tamı sıkıntı oluyor ?

Ben de özellikle 2017de aldığım laptopta geliştirmeleri yapıyorum, 4 gb verip 4 ch açmama rağmen o değerlere veya atma sorununa yakalanmadım.

Eklediğiniz sistemlere ve sistem sayısına dikkat edin hocam 8 gb falan verdiğinizde bir değişiklik oluyo mu

Ben de özellikle 2017de aldığım laptopta geliştirmeleri yapıyorum, 4 gb verip 4 ch açmama rağmen o değerlere veya atma sorununa yakalanmadım.

Eklediğiniz sistemlere ve sistem sayısına dikkat edin hocam 8 gb falan verdiğinizde bir değişiklik oluyo mu
Hocam daha yüksek ram verdiğim dede oluyor hatta Client SRC build alırken dahi oyundan atıyor build alamadığım sürece sıkıntı olmuyor wifiden bağlanıyorum build alırken fanlar baya hızlı çalışıyor

2013 model casper nirvana vardı (8gb - intel pentium) zaman zaman benzer sorunlar yaşamıştım. Bellek kullanımı senin söylediğin civarlarda oynayabiliyordu. Ayrıca nedense SPEEDHACK syserri vererek oyundan atıp duruyordu. Bunun filesle mi yoksa bilgisayarın aşırı yavaş olmasından ötürü client-server arası gecikmeden mi olduğundan emin olamamıştım o zaman. Syserr ve syslogu kontrol et, oyundan attıktan sonra SPEEDHACK tarzı bir log düşüyorsa muhtemelen aynı durumu yaşıyorsundur.

Ancak her halükarda farklı bir filesi test etmende fayda var. Böylelikle sorunun filesle mi yoksa bilgisayarla mı alakalı olduğu konusu biraz netlik kazanır.

Geri