CuRSED Usta Üye Usta Üye Mesaj 470 Çözümler 1 Beğeni 917 Puan 814 Ticaret Puanı 0 Pazartesi 00:17 #1 Kuşaklarda emik göstermemeyi nasl yaparız acaba? Aboration rate yazıyo 5.8 de mesela
lmaohw Premium Üye Premium Üye MT Üye Mesaj 426 Çözümler 23 Beğeni 225 Puan 744 Ticaret Puanı 0 Pazartesi 16:30 #2 CuRSED demiş ki: Kuşaklarda emik göstermemeyi nasl yaparız acaba? Aboration rate yazıyo 5.8 de mesela Hepsini görmek için tıklayın... Emiş derecesi demek türkçesi zaten fotoğraf var mı sorunu anlayamadım Upvote 0 Downvote
CuRSED demiş ki: Kuşaklarda emik göstermemeyi nasl yaparız acaba? Aboration rate yazıyo 5.8 de mesela Hepsini görmek için tıklayın... Emiş derecesi demek türkçesi zaten fotoğraf var mı sorunu anlayamadım
CuRSED Usta Üye Usta Üye Mesaj 470 Çözümler 1 Beğeni 917 Puan 814 Ticaret Puanı 0 Perşembe 13:04 #3 lmaohw demiş ki: Emiş derecesi demek türkçesi zaten fotoğraf var mı sorunu anlayamadım Hepsini görmek için tıklayın... emiş derecesi gösteriyo ya hocam %1 %5 %15 felan hani absorbe şeyi. onu göstermesin istiyorum Upvote 0 Downvote
lmaohw demiş ki: Emiş derecesi demek türkçesi zaten fotoğraf var mı sorunu anlayamadım Hepsini görmek için tıklayın... emiş derecesi gösteriyo ya hocam %1 %5 %15 felan hani absorbe şeyi. onu göstermesin istiyorum
test123123 MT Üye MT Üye Mesaj 354 Çözümler 18 Beğeni 825 Puan 409 Ticaret Puanı 0 Perşembe 13:31 #4 Enable wing vardi theadmin33un onu kullan kanat icin istiyon sen Upvote 0 Downvote
Black Jap Üye Üye Mesaj 144 Çözümler 5 Beğeni 34 Puan 499 Ticaret Puanı 0 Perşembe 13:37 #5 CuRSED demiş ki: emiş derecesi gösteriyo ya hocam %1 %5 %15 felan hani absorbe şeyi. onu göstermesin istiyorum Hepsini görmek için tıklayın... tooltipten kapatmayı denedin mi ? Upvote 0 Downvote
CuRSED demiş ki: emiş derecesi gösteriyo ya hocam %1 %5 %15 felan hani absorbe şeyi. onu göstermesin istiyorum Hepsini görmek için tıklayın... tooltipten kapatmayı denedin mi ?