Elimde var ama beğenmediğim için konuyu açma gereği duydum. Elindekini paylaşırsan sevinirim belki`de tam aradığım gibidirEger bulamazsanız hocam bende var aksam gelince atayım size olurmu ama ben yabancı forumda denk gelmistım kral vip sistemine
Olur canım bahsettiğin glod silver bronzu paylaşırsan sevinirim23193 eklentisini görüntüle
Amed bistuyek hediyesi olsun eve gidince atarım birde bunun gold silver bronz olanlarıda var pack taraflı
Estf hocam sorun yok ne zaman müsait olursan atarsın <3tmmdır hocam dün baktım söktüklrım sılınmıstı cunku ben ekledım kendı fılesıme söktüklerımıde bır koseye bıraktım ugrasmıyım dıye dun baktım bulamadım onu tekrar söküp sana atarım kusuruma bakma vallahı
banada gönderme şansın varmı hocam . Bu filesi daha önce oynamıştım unpack hali varsa eğer paylaşma imkanın varsa sevinirim .23193 eklentisini görüntüle
Amed bistuyek hediyesi olsun eve gidince atarım birde bunun gold silver bronz olanlarıda var pack taraflı
Öncelikle vaktinizi ayırıp paylaşım yaptığınız için çok teşekkür ederim sayın hocam, Attığınız efek hoş ama biraz daha güzelini aramaktayım.
Aralarında hoşuma giden var hocam ilgi alakanız için teşekkür ederimbunlara da bakarsin