Soru Kostüm penceresi slot hk;

• Konuyu açan Konuyu açan Page1
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 1
  • Gösterim Gösterim 47
Herhangi bir konuda danışmak istediğiniz soru varsa bu öneki seçebilirsiniz.

Page1

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Arkadaşlar merhaba, filesta kuşak sistemi bulunmamakta olup kostüm penceresinde yüzük slotu mevcuttu. ben bunu normal görünüme geçirip yüzük slotlarını kullanmıyordum. Ekte işaretlediğim alana pet mührünü yerleştirmek istiyorum petin type değerini değiştirip işlem yapsam yeterli olur mu yoksa source tarafında da değiştirmem gereken bir yer var mıdır? Bilen arkadaşım bilgilendirirse çok sevinirim teşekkür ederim. :)

Dosya Eklentileri

• Screenshot_5.webp
    Screenshot_5.webp
    11,6 KB · Gösterim: 21
Bildiğim kadarıyla petle ilgili ya da takmak istediğin itemle ilgili hiç bir oynama yapmayacaksın. Costumewindow.py dosyasında değişiklik yapman gerekiyor. Örneğin

Python:
Genişlet Daralt Kopyala
                            "name" : "CostumeSlot",
                            "type" : "slot",
                            "x" : 3,
                            "y" : 3,
                            "width" : 150,
                            "height" : 540,
                            "slot" : (
                                        {"index":item.COSTUME_SLOT_BODY, "x":82, "y":74, "width":32, "height":64},
                                        {"index":item.COSTUME_SLOT_HAIR, "x":82, "y":28, "width":32, "height":32},
                                        {"index":item.COSTUME_SLOT_ACCE, "x":86, "y":168, "width":32, "height":32},
                                        {"index":item.COSTUME_SLOT_MOUNT, "x":2, "y":168, "width":32, "height":32},
                                        {"index":item.COSTUME_SLOT_WEAPON, "x":34, "y":59, "width":32, "height":96},
                                        {"index":item.EQUIPMENT_SOCKET17, "x":36, "y":252, "width":32, "height":32},

),

burada equipment_socket17 dediği misal yüzük slotu. Ben bunun yerine pet takmak istiyorum. bu satırı bu şekilde değiştirmeliyim.

Python:
Genişlet Daralt Kopyala
                                        {"index":item.COSTUME_SLOT_PET, "x":36, "y":252, "width":32, "height":32},

Kendi dosyalarında nasıl eklenmişse o şekilde bir düzenleme yapmalısın.

Geri