Yardım Kodladığım item stok sisteminde garip bir sorun

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

isthambul1453

Premium Üye
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Normalde çalıştırmış olduğum bir sistemdi hatta konusunu ve videosuna buradan ulaşabilirsiniz

ne var ki kodladığım bir sistemin başka bir vakit çalışmayacağını görmek üstelik başka bir günün sabahında sadece tek yaptığım tekrar sunucuya girmekti süre kısmının çalışmamaya başladığını fark ettim birden :D

şu an ne yaptım ettim bir şekilde süre kısmı çalışabilir hale getirdim ama gerçekten önemli kısım henüz çözülmedi çünkü süreyi ui de azalırken göremiyorum normalde videodaki gibi azalırdı normalde anlamaya çalışıyorum ve hala bu sorunu çözmeye çalışıyorum ekrana kafa atacam o derece bunaldım ne olmuş olabilir o aralıkta çalışmayı durdurmasına sebep olabilecek bir şey yaşanmış olabilir hala olayın şokundayım :D

slam-smash.gif

benim yaşadığım türden bir şeyi yaşayan varsa halimi anlar umarım gerçekten çok sinir bozucu bir şey düşmanımın başına gelmesin güncel dosyalarıda buraya bırakıyorum son vermiş olduğum güncellemeleri de içerisinde yapılı files olarak deneme amaçlı zaten kullandım service.h tan bakarsanız razuning v5 kullandığımı görebilirsiniz

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
#ifndef __INC_SERVICE_H__
#define __INC_SERVICE_H__

//---Ymir defineleri---// ba�lang��
#define __UDP_BLOCK__
#define _IMPROVED_PACKET_ENCRYPTION_
//#define __AUCTION__
#define __PET_SYSTEM__
//---Ymir defineleri---// biti�
#define ENABLE_DYNAMIC_STOCK
//---Defineli Fixler---// ba�lang��
#define ENABLE_FIX_READ_ETC_DROP_ITEM_FILE_BY_VNUM
#define ENABLE_SKILL_BOOK_CORE
#define ENABLE_FIX_DESTROY_GUILD_IF_WAR_IS_ACTIVE
#define FLUSH_AT_SHUTDOWN
#define ENABLE_OBSERVER_DAMAGE_FIX
#define ENABLE_PORT_SECURITY
#define ENABLE_QUEST_WINDOW_DAMAGE_SYSTEM            //Quest Penceresi A��kken Damage Fixi
#define FIX_JOB_SURA_SAMAN_
#define ENABLE_GOHOME_IFNOMAP
//---Defineli Fixler---// biti�

//---Sistemler---// ba�lang��
#define ENABLE_AUTODETECT_INTERNAL_IP
//---Sistemler---// biti�

#endif

1752692616120.webp

Dosya Eklentileri

ntpd kur düzelir sistemin saate bağlı calisiyor timer
bir şeyler denedim şu an şöyle diyo

Jul 17 14:07:54 Razuning ntpd[1435]: leapsecond file ('/var/db/ntpd.leap-seconds.list'): good hash signature
Jul 17 14:07:54 Razuning ntpd[1435]: leapsecond file ('/var/db/ntpd.leap-seconds.list'): loaded, expire=2022-12-28T00:00:00Z last=2017-01-01T00:00:00Z ofs=37
Jul 17 14:07:54 Razuning ntpd[1435]: leapsecond file ('/var/db/ntpd.leap-seconds.list'): expired 933 days ago
Jul 17 14:17:41 Razuning ntpd[1484]: leapsecond file ('/var/db/ntpd.leap-seconds.list'): good hash signature
Jul 17 14:17:41 Razuning ntpd[1484]: leapsecond file ('/var/db/ntpd.leap-seconds.list'): loaded, expire=2025-12-28T00:00:00Z last=2017-01-01T00:00:00Z ofs=37

Geri