Kiremitci

• Konuyu açan Konuyu açan Kiremitci
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 251
  • Etiketler Etiketler
    tanışma

Kiremitci

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhabalar, ben Mert Kiremitci. 28 yaşındayım ve Eskişehir’de yaşıyorum.
Anadolu Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği mezunuyum. Yaklaşık 4 yıldır TEI (TUSAŞ Engine Industries) bünyesinde Embedded Software Developer olarak görev yapıyorum.
Havacılık ve savunma sanayii alanında; sivil ve askeri motor projelerinde motor kontrolü ve sistem yazılımları geliştiriyorum.

Küçükken Metin2 oynuyordum, yakın zamanda tekrar başladım. Şu anda Stonebreakers2 adlı PvP server’da oynuyorum.
Oyunu oynarken “keşke şu şöyle olsaydı, bu böyle çalışsaydı” demeye başladım ve sonunda dedim ki: “Neden ben de geliştirmeyeyim?”

Bu nedenle aranıza katılmak istedim. 😊

Desteklerinizi esirgemeyin lütfen. Müsait olanlarla Discord üzerinden tanışıp sohbet etmek, tecrübelerinizden faydalanmak ve elimden geldiğince katkı sağlamak isterim.

Saygılarımla,
Kiremitci

Merhaba, aramıza hoşgeldin Mert ben Can memnun oldum. Bu konuda başarılarını diliyorum ve bekliyorum eğer dosya yapılandırması hakkında vs bilgiye ihtiyacın olursa çekinmeden sorabilirsin 🙂 dosya yapılandırmasından kastım hangi dosyada hangi kodlar var vs tarzı yani

Son düzenleme:
Memnun oldum :) Su anda dosya yapilandirmasi ne anlama geliyor bilmiyorum ama not aldim geliyor olurum :)

Hoşgeldin. Metin2 işi bir aşk işidir sadece ara verilebilir asla bırakılamaz. Bu yolda çok büyük mühendisler harcandı. :D ihtiyacın olan çoğu bilgiye forumdan zaten ulaşabilir aklına takılan sorulardada yardım konuları açabilirsin. Teknik bilgin olması seni elbet bir tık ileri taşır ama Metin2 yazılımcının cehennemi gibidir bana göre. Çok güzel şeyler katman dileğiyle tekrardan hoşgeldin :)

Hoş geldin Mert, bir şeye ihtiyacın olursa destek lazımsa özelden rahatlıkla mesaj iletebilirsin.

Geri