Yardım K envanterindeki taşa + basılamaması

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

DeadLyEscaPe

Yardımsever Üye
Yardımsever Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhabalar, Owsap SF'dan K envanterini söktüm. Oyunumda taşlar +9'a kadar basılıyor. Sarı ışık yanmasına rağmen yükseltilmiyor. Sistemin çoğu problemini düzelttim fakat bunu beceremedim. Çoğu sistem böyle sanırım fixleyebilen var mı acaba? Teşekkürler.

Adsız.webp

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Owsap SF'yi kurup bunu denedin mi? eğer Owsap SF'de sorun yoksa kodlarda bir ayarlama eksik olabilir sökerken ek olarak gözden geçirmediğin veya tahmin edemediğin birşey..

Owsap SF'yi kurup bunu denedin mi? eğer Owsap SF'de sorun yoksa kodlarda bir ayarlama eksik olabilir sökerken ek olarak gözden geçirmediğin veya tahmin edemediğin birşey..

Owsap SF'ı kurmadım. Gözümden kaçmış bir şey olduğunu sanmıyorum Owsapta da bu şekilde çok büyük ihtimal.

player.refine_proto'ya öncelikle yükseltme için gerekli olan materyalleri tanımlamanız gerekiyor.
Daha sonra item_proto'dan REFINESET kısmından refine_proto'ya eklediğiniz yükseltmenin kimliğini yazacaksınız. REFINE kısmına ise hangi eşyaya yükseltilecekse onun vnum'u

player.refine_proto'ya öncelikle yükseltme için gerekli olan materyalleri tanımlamanız gerekiyor.
Daha sonra item_proto'dan REFINESET kısmından refine_proto'ya eklediğiniz yükseltmenin kimliğini yazacaksınız. REFINE kısmına ise hangi eşyaya yükseltilecekse onun vnum'u
Normal envanterde basılıyor ama k envanterinde basılmadığını söylüyor eray evde değilim ama çözümü var diye hatırlıyorum baktığımda güncellerim

Normal envanterde basılıyor ama k envanterinde basılmadığını söylüyor eray evde değilim ama çözümü var diye hatırlıyorum baktığımda güncellerim

Evet tam olarak sorunum bu. Çözümünü biliyorsanız müsait zamanında paylaşırsanız sevinirim, teşekkürler.

Geri