Çözüldü Kırmızı Oto Pot Kullanınca Mount Affect Tetiklenmesi

• Konuyu açan Konuyu açan waeryl
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 20
  • Gösterim Gösterim 231
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

waeryl

Gold Üye
Gold Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Selamlar, 2 gündür bu sorun üzerinde çalışıyorum fakat nerden kaynaklandığını anlayabilmiş değilim, Ay özütlerinde hiç bir problem olmadan çalışmasına rağmen, tüm güneş özütlerini aktifleştirdiğimde affect 1 saniye içinde kaybolup at spawn oluyor videoyu aşağıya bırakıyorum.

Çözüm
Sorun tarafımca çözülmüştür
affect.h:
Genişlet Daralt Kopyala
    AFFECT_HORSE_NAME,
    AFFECT_MOUNT_BONUS,     bu iki affect default olarak 534 ve 535 indexlerini çekiyordu
    ve POT Affectleri ile çakışıyordu dikkatli bakınca farkettim bu iki affecte başka index
    atınca sorun düzeldi

AFFECT_AUTO_HP_RECOVERY = 534,
    AFFECT_AUTO_SP_RECOVERY = 535,
Bu sorun vesilesiyle forumda ki arkadaşlarda güzel eğlendi :D konu kapatılabilir ya da anı olarak da kalabilir :D
Koruma tarzı bir şey kurmadım şu an

hocam inan hiç bilmiyorum nasıl başardığımı ve çözemiyorum eski yedekleri yükledim yine düzelmiyor :D :D
yaptığın işlemi geri aldıysan ve düzelmiyorsa eklediğin işlemle alakalı değil demektir syserr yok değilmi db/game tarafında client tarafında

😂😂😂
Atın çalışma şekli böyle daha güzel görünüyor. Tabi doğru çalışsaydı. Muhtemelen affect eklerken sıraları kaydırmış olabilirsin.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri