Çözüldü itemlere sürekli yeni etiket gelmesi

Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

SULEYMAN BOZOK

ANKA2 RINAMT2 PROJESINE HAKIM OLAN GELISTIRICI
Premium Üye
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
0
merhaba arkadaşlar envanterıme en ufak ıtem alsamda bu yeni etiketi her daım geliyor ben bunu kaldırmak ıstıyorum kompıle game sourcedenmı ıslem yapmam gerekiyor yoksa clıent sourcedenmı yardımcı olursanız sevınırım yada musaıt olupta yardımcı olan varsa sevınırım teşekürler

Dosya Eklentileri

• 22222.webp
    22222.webp
    2,8 KB · Gösterim: 59
herhangı bılgı alamadıgım ıcın konu yukarı tasınmıstır başlık duzeltılerek

Higlight efekti mantığı işte efekti döngüden çıkartıp tek bir resimin dosya yolunu almış gördüğüm kadarıyla.

Daha önceleri eklediğim zaman yeni bir parametre ekleniyordu server tarafında örneğin prototipde bHighlight = false gibi sonra bunu true olarak argümanda giriyorlar örneğin SetItem(….,….,true); paket ile true olarak gidiyor. Eğer öyleyse argümandan çıkar prototipde default olarak false kalsın daha önce denemedim kodlarına da bakmadım sadece bir fikir.

peki okan bey bu client source taraflımı islem yapmamız gerekiyor yoksa game source taraflımı Ben client game source taraflı etiket kodlamalarına Baktım Her Hangi Bir Etikete Yeni ye Ait turkce ingilizce yazılı sonuca varamadım yapay zeka arastırması destegi almama rahmen cozumu yok varsa ben bulamamısım

etc pack uı kısım tarafında yenı etkıket ıconu bulup sıldıgım zaman sorun gıderılmıstır tıpkı slot efek sıstemı gıbı kapatılabılır

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri