Soru Ikarus v2 Teklif Verme ve Açık Arttırma Kaldırma

• Konuyu açan Konuyu açan random
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 97
Herhangi bir konuda danışmak istediğiniz soru varsa bu öneki seçebilirsiniz.

random

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba,

ikarus v2 ultimate sürümde ürünlere teklif verme özelliklerini, açık arttırmada ürün satma özelliklerini vesaire kaldırmayı düşünüyorum. Bunu client tarafından ui'dan sadece butonları kaldırarak yapmamalıyım gibi geliyor ama diğer gibi de nasıl bir yol izlemem gerek bilemedim. Önerisi olan var mı ? Daha önce yapan ve şuradan başla, şöyle bir yol izle gibi bir fikri olan varsa şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba,

ikarus v2 ultimate sürümde ürünlere teklif verme özelliklerini, açık arttırmada ürün satma özelliklerini vesaire kaldırmayı düşünüyorum. Bunu client tarafından ui'dan sadece butonları kaldırarak yapmamalıyım gibi geliyor ama diğer gibi de nasıl bir yol izlemem gerek bilemedim. Önerisi olan var mı ? Daha önce yapan ve şuradan başla, şöyle bir yol izle gibi bir fikri olan varsa şimdiden teşekkür ederim.
neden kaldırmak istiyorsunuz merakımdan soruyorum

neden kaldırmak istiyorsunuz merakımdan soruyorum
Biraz eski kafalıyım diyelim. İnsanların daha fazla birbirleri ile etkileşim kurmasını istiyorum. Bana kalsa çevrimdışı pazar da olmamalı. :D Oralar başka konular.

Hatta pazarda nesne ararken fiyata göre sıralama özelliğini bile kaldıracağım. Pazar fiyatlarını kötü etkiliyor.

Geri