Çözüldü Işınlanma sonrası simya ve envanterdeki tüm eşyaların parlaması

• Konuyu açan Konuyu açan DeadLyEscaPe
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 8
  • Gösterim Gösterim 148
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

DeadLyEscaPe

Yardımsever Üye
Yardımsever Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba. Sorunum konu başlığındaki gibi. Oyuna ilk girişte bir problem yok. Işınlanma sonrası sonuç ortada. Ben bunu envanterdeki slot sayısının çok olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama çözemedim. İlgili dosyaları da paylaşacağım.

Not: Envanterde az eşya olduğunda olmuyor.

Sorunla ilgili görsel:
1761687446063.webp

Dosya Eklentileri

Hocam sisteme yabancıyim fakat kendi fikrimi beyan etmek istiyorum eger slot sayısıda hata oldugunu dusunuyorsanız bu olagan ustu bir durum degil buyuk ihtimal ben inventory kısımlarına bakmanizı oneririm yada hatayı ayıklamanız icin print kodlari ekleyerek client patlamak amacîyla test edebilirsiniz dosyalarinızı kontrol ettim fakat bir sorun goremedim winmerge aracı ile dilerseniz karsılastırma yaparak kontrol saglıyabilirsiniz yada ekli olan bir fileste var ise bakın ondan ötürü kendi dusunlerimi beyan ettim bu sistemle ilgili elimde arsiv mevcuttu cozumleme ulasılmasa yarin ben size sistemi atarım kendi dosyaniz ile benim dosyamı karsilastirin gerekirse tekrar bir ekleme yaparak gozden gecirin yada slot efek sistemi karsılasmadıgı icinde render proglemi yaratıyor olabilirde bu nedenle siz tekrar pack kısminda slot efek sayısına baktın render sayısı kac ise 1 2 3 olarak ekleme yapın

Son düzenleme:
Sorun sistemde değil, tamamen varolan parlama sisteminde. Client source tarafını mainline ile karşılaştırarak değiştirdim. Sorun devam ediyor.

Hight light sistemi alakalı loading yaptınızda vector clear olup start oluyordur her ışınlanmada hight light sistemini kontrol etmenizi öneririm.

Simya envanteri ile normal envanterin pos değerleri birbirine karışmasından kaynaklı. GameType.h ve lengh.h içi düzenlemeler sonucu sorun çözüldü.

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri