Toranaga Co-Admin Yönetici Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 901 Çözümler 46 Beğeni 1.063 Puan 1.159 Ticaret Puanı 0 15 Eylül 2020 #1 Merhabalar. Bi süredir ekmekten kaçındığım ve ya ertelediğim sistem offlineshop. sizce hangi shopu kullanmalıyım. Tc / Great
Merhabalar. Bi süredir ekmekten kaçındığım ve ya ertelediğim sistem offlineshop. sizce hangi shopu kullanmalıyım. Tc / Great
Whistle Ruhsuz :/ Kurucu Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 12.301 Çözümler 574 Beğeni 15.770 Puan 6.281 Ticaret Puanı 2 15 Eylül 2020 #2 Her iki sistemi de inceleyip kendi serverinize uygun olanı ekleyebilirsiniz. Upvote 0 Downvote
iMeR Yasaklanmış Üye Cezalı Mesaj 145 Çözümler 6 Beğeni 151 Puan 394 Ticaret Puanı 0 16 Eylül 2020 #3 Elisia demiş ki: Merhabalar. Bi süredir ekmekten kaçındığım ve ya ertelediğim sistem offlineshop. sizce hangi shopu kullanmalıyım. Tc / Great Hepsini görmek için tıklayın... Yeni paylaşılmış olan owsaptan söküp eklemeyi denedin mi? Upvote 0 Downvote
Elisia demiş ki: Merhabalar. Bi süredir ekmekten kaçındığım ve ya ertelediğim sistem offlineshop. sizce hangi shopu kullanmalıyım. Tc / Great Hepsini görmek için tıklayın... Yeni paylaşılmış olan owsaptan söküp eklemeyi denedin mi?
Toranaga Co-Admin Yönetici Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 901 Çözümler 46 Beğeni 1.063 Puan 1.159 Ticaret Puanı 0 16 Eylül 2020 #4 iMeR demiş ki: Yeni paylaşılmış olan owsaptan söküp eklemeyi denedin mi? Hepsini görmek için tıklayın... hayır duyamadım bile, link var mı? Upvote 0 Downvote
iMeR demiş ki: Yeni paylaşılmış olan owsaptan söküp eklemeyi denedin mi? Hepsini görmek için tıklayın... hayır duyamadım bile, link var mı?
iMeR Yasaklanmış Üye Cezalı Mesaj 145 Çözümler 6 Beğeni 151 Puan 394 Ticaret Puanı 0 16 Eylül 2020 #5 Elisia demiş ki: hayır duyamadım bile, link var mı? Hepsini görmek için tıklayın... Maalesef başka bir foruma ait link veremem Özelden yazayım buradan değil. Upvote 0 Downvote
Elisia demiş ki: hayır duyamadım bile, link var mı? Hepsini görmek için tıklayın... Maalesef başka bir foruma ait link veremem Özelden yazayım buradan değil.
Whistle Ruhsuz :/ Kurucu Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 12.301 Çözümler 574 Beğeni 15.770 Puan 6.281 Ticaret Puanı 2 16 Eylül 2020 #6 Metin2 PvP Soru-Cevap & Destek & Yardım Bölüm Kuralları Madde 12/F-1 gereği eğer çözüm sağlıyorsa konu içerisinde link verebilirsiniz. Hassasiyetiniz için teşekkürler. Upvote 0 Downvote
Metin2 PvP Soru-Cevap & Destek & Yardım Bölüm Kuralları Madde 12/F-1 gereği eğer çözüm sağlıyorsa konu içerisinde link verebilirsiniz. Hassasiyetiniz için teşekkürler.